7 style stars που θα μας απασχολήσουν το 2022! (photos & videos)

Sabine Camhi
7 style stars που θα μας απασχολήσουν το 2022! (photos & videos)

Celebrities που θα μας σημαδέψουν παγκοσμίως όχι μόνο με το ταλέντο τους, αλλά και με την επιρροή τους στον χώρο της μόδας.

Μέχρι στιγμής, όλοι γνωρίζουν ότι η Lady Gaga και η Zendaya μπορούν να δημιουργήσουν ένα υπέροχο σύνολο που θα γίνει η fashion εμμονή εκατομμυρίων γυναικών στον πλανήτη, αλλά δεν είναι οι μόνες stars που αξίζει να προσέξεις για το στιλ τους. Όσον αφορά τη μόδα, το 2022 έχει κάνει μια πολλά υποσχόμενη αρχή. Στο κόκκινο χαλί, υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα που αξίζει να παρακολουθήσεις για να αναβαθμίσεις και το δικό σου στιλ. Από pop stars που μόλις υιοθέτησαν μια νέα τάση, Ολυμπιονίκες με στυλ και gothic μούσες του Almodóvar, αυτές είναι οι 7 γυναίκες που πρέπει να γνωρίζεις το 2022.

Jessica Henwick

Όταν πρόκειται για ταινίες μόδας, είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς την τριλογία του Matrix. Ωστόσο, ως Bugs στο νέο The Matrix Resurrections, η Jessica Henwick φέρνει κάτι φρέσκο στο τραπέζι. Πιθανότατα έχεις ξαναδεί την Βρετανίδα ηθοποιό αν σου αρέσουν τα blockbusters. Πρωταγωνιστεί από το Game of Thrones, μέχρι το Star Wars: The Force Awakens.


https://www.instagram.com/p/CXcNi6nsR3J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 2022, η Henwick έχει πολλά projects, συμπεριλαμβανομένου του σίκουελ του Knives Out και του The Gray Man. Στους κύκλους της μόδας, έχει τραβήξει την προσοχή μας χάρη στο artsy στυλ της. Η ηθοποιός φόρεσε ένα wet look φόρεμα από την Di Petsa στο Unforgettable Gala τον Δεκέμβριο, ένα David Koma σύνολο στην προβολή του No Time to Die στο Λονδίνο και ένα Greta Constantine look με πολλά βολάν στην πρεμιέρα του Matrix στο Σαν Φρανσίσκο.

pi_petsa9.jpg

Di Petsa AW21: Το Ελληνικό brand που υμνεί το γυναίκειο σώμα χωρίς όρους

Lori Harvey

Αν έχεις Instagram, τότε σίγουρα γνωρίζεις την Lori Harvey. Κάνουμε ό τι καλύτερο μπορούμε για να αντιγράψουμε τα σύνολα που εκείνη και η στυλίστριά της Maeve Reilly δημιουργούν. Ο μοναδικός συνδυασμός πολυτελών staples και σέξι βραδινών item της Harvey την έχει κάνει να ξεχωρίζει στο διαδίκτυο. Περνάει σιγά σιγά στο mainstream χάρη στην άψογη γκαρνταρόμπα της, τα πολυδιαφημισμένα ραντεβού με τον φίλο της Michael B. Jordan και την κυκλοφορία της σειράς περιποίησης δέρματός της SKN από την LH τον Δεκέμβριο.



Ella Hunt

Η 23χρονη star της σειράς Dickinson στο Apple+ λατρεύει να φοράει Saint Laurent και Celine. Στο Instagram, θα την βρεις να ποζάρει με λάτεξ Anthony Vaccarello κολάν και βελούδινα φορέματα ή tailored κοστούμια με υπογραφή του Hedi Slimane. Η Hunt θα έχει μια πολυάσχολη χρονιά ως ηθοποιός. Έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο της E.P., Triptych, τον Δεκέμβριο, η Hunt θα είναι επίσης παρούσα στη μουσική σκηνή.


https://www.instagram.com/p/CXUFSBwpFZi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Milena Smit

Είναι αδύνατο να χάσεις την Milena Smit. Η 24χρονη Ισπανίδα σταρ δεν χάνει χρόνο με τις τάσεις. Αντίθετα, φοράει μόνο αυτά που αγαπά. Η Smit είναι θαυμάστρια των high platform boots, των indie σχεδιαστών και του μαύρου από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Πρώην μοντέλο, η Smit παίρνει τα πιο τρελά looks από τις πασαρέλες και τους δίνει ζωή άφοβα.


https://www.instagram.com/p/CXJf-5HK2P1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Jeon Somi

Η Jeon Somi από την Νότια Κορέα, είναι μια παγκόσμια superstar. Μπήκε στο προσκήνιο στο τέλος του 2021 με το πρώτο της άλμπουμ, XOXO. Ενώ είχε πρωτοεμφανιστεί στην μουσική σκηνή με την κυκλοφορία του single της «What You Waiting For» τον Ιούλιο του 2020, η σταρ επέστρεψε με μια ολοκαίνουργια εμφάνιση, πλατινέ ξανθά μαλλιά και μια edgy γκαρνταρόμπα γεμάτη με κομμάτια από brands όπως οι Loewe, Maison Margiela. και Helmut Lang.



Chloe Fineman

Στο Saturday Night Live, η Chloe Fineman εντυπωσιάζει με απίστευτα impressions celebrities όπως η Britney Spears, ο Timothée Chalamet και η Drew Barrymore. Η Fineman και οι συμπρωταγωνιστές της, Pete Davidson, Ego Nwodim, Aidy Bryant, Heidi Gardner και Bowen Yang έκαναν τη σεζόν 47 αρκετά fashionable.



Ως ένα από τα αστέρια στην νέα ταινία του Damien Chazelle, Babylon, η Fineman θα κάνει ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο στη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ μαζί με τους Margot Robbie, Brad Pitt και Olivia Wilde. Η πολυαναμενόμενη ταινία θα είναι ένα ταξίδι μόδας από μόνη της και η περιοδεία θα επιτρέψει στη Fineman να μας εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά με τις στυλιστικές επιλογές της.

Julia Fox

Μπορεί να την ξέρουν οι περισσότεροι από την σχέση της με τον Kanye West, ωστόσο, η Fox έκανε πάταγο στη μόδα πολύ πριν την ανακαλύψουν τα ταμπλόιντ. Γεννημένη στο Μιλάνο και μεγαλωμένη στο Μανχάταν, η Fox έκανε σέξι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για εκδηλώσεις όπως τα βραβεία CFDA του Νοεμβρίου.



Είτε εμφανίζεται με vintage Seis Marjan κατά τη διάρκεια μιας εξόδου με τον West είτε συναρπάζει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με διαφανές κρυστάλλινο Paco Rabanne mesh, η Fox θα μας απασχολίσει σίγουρα και αυτόν τον χρόνο.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

He’s got a type: Οι κοπέλες του Kanye West λατρεύουν αυτό το συγκεκριμένο outfit! Τυχαίο;

Eννιά κοσμήματα που Kate Middleton και Meghan Markle κληρονόμησαν από την πριγκίπισσα Diana