He’s got a type: Οι κοπέλες του Kanye West λατρεύουν αυτό το συγκεκριμένο outfit! Τυχαίο;

Sabine Camhi
He’s got a type: Οι κοπέλες του Kanye West λατρεύουν αυτό το συγκεκριμένο outfit! Τυχαίο;

Συνδυάζουν τα μονόχρωμα σύνολά τους με δερμάτινα και μακριά παλτό.

Όταν πρόκειται για σχέσεις, ακόμα και οι celebrities έχουν έναν τύπο και προτιμήσεις. Ενώ μερικοί έλκονται όμως από όσους εργάζονται στην βιομηχανία της ψυχαγωγίας ή απολαμβάνουν την περιπέτεια, οι γυναίκες που βγαίνουν με τον Kanye West αγαπούν ιδιαίτερα τα… δερμάτινα ρούχα και τα μακριά παλτό.



Απλά ρίξε μια ματιά στην Julia Fox, η οποία βγαίνει αυτή τη στιγμή με τον ράπερ και σχεδιαστή. Η Ιταλίδα ηθοποιός/μοντέλο φωτογραφήθηκε πρόσφατα σε έξοδο με τον West, φορώντας ένα απίστευτα σέξι look, που μας θύμισε πολλές εμφανίσεις της πρώην συζύγου του West, Kim Kardashian.

Η reality star και ιδρύτρια του brand SKIMS λατρεύει ξεκάθαρα μια δερμάτινη καμπαρντίνα, ένα εφαρμοστό παντελόνι, statement παπούτσια και το μαύρο χρώμα – και υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που μπορούν να το υποστηρίξουν αυτό.


https://www.instagram.com/p/CTs-MVhMqBH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έχει «τύπο» ή πρόκειται για μια καλοστημένη performance;

Θα μπορούσε όμως η επιλογή outfit της Fox να είναι απλώς μια σύμπτωση; Σύμφωνα με το Interview Magazine, στο δεύτερο ραντεβού του ζευγαριού η Fox ένιωσε «σαν πραγματική Σταχτοπούτα», αφού κατάφερε να εισβάλλει στη σουίτα του ξενοδοχείου του West που ήταν γεμάτη ρούχα του Demna Gvasalia, καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Balenciaga (να θυμίσουμε πως αυτό το brand «έντυσε» το διαζύγιο του West με την Kim Kardashian από τη στιγμή που οι δυο celebrities, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους).

Την επόμενη μέρα, η Fox εθεάθη φορώντας μια δερμάτινη καμπαρντίνα, αποδεικνύοντας ότι αυτή η επιλογή του Matrix-like outfit είναι πλέον η συνολική της αισθητική.

kanye4.jpg

Kanye West – Kim Kardashian: Το unfollow και η κοινή total black εμφάνισή τους στο Met Gala 2021

Το dating history του West αποδεικνύει ότι αυτό είναι, πράγματι, το σύνολο που φορούν οι γυναίκες που τον ενδιαφέρουν ερωτικά. Θα μπορούσε να είναι τυχαίο (δεν είναι ακριβώς πρωτοποριακό να φοράς μακριά δερμάτινα παλτό ή να προτιμάς τα ουδέτερα από τα νέον χρώματα), αλλά το 2021, φημολογείται ότι είχε μια σύντομη σχέση με την Irina Shayk. Μάντεψε... Το μοντέλο λατρεύει επίσης αυτό το look.


https://www.instagram.com/p/CYaJoQzu6V4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μέχρι στιγμής, έχουμε δει πολλούς να αλλάζουν το στυλ τους υποσυνείδητα (ή συνειδητά) όταν αρχίζουν να βγαίνουν με κάποιον καινούργιο έρωτα. Ακόμη και η αδερφή της Kim, Kourtney Kardashian, έχει αποκτήσει ένα «Gothic» στυλ από τότε που άρχισε να βγαίνει με τον Travis Barker. Ταυτόχρονα όμως, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι η Fox και ο West έχουν απλώς παρόμοιο στυλ.


https://www.instagram.com/p/CYaKfMOui0N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μου αρέσει πολύ το δέρμα, το μαύρο δέρμα. Μου αρέσει μια μπότα με τακούνι» δήλωσε άλλωστε στο InStyle κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης το 2019 η Julia Fox.

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου; Πιστεύεις ότι η σχέση του Kanye West με την Julia Fox είναι μια καλοστημένη διαφήμιση;

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @kimkardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kim Kardashian φόρεσε ένα ολόσωμο κορμάκι με τον πιο stylish τρόπο

H Julia Fox αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Kayne West: «Με κάνει και νιώθω σαν Σταχτοπούτα»