Το καμηλό παλτό είναι το key staple (και) των χειμωνιάτικων εμφανίσεων της Kate Middleton

Sabine Camhi
Το καμηλό παλτό είναι το key staple (και) των χειμωνιάτικων εμφανίσεων της Kate Middleton

Η Kate Middleton έκανε τον πιο απλό statement συνδυασμό με αυτό το σύνολο που θα αντιγράψουμε πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Δούκισσα του Cambridge έχει αξιοζήλευτο στυλ. Κάθε φορά που η Kate Middleton κάνει μια royal εμφάνιση, όλη η προσοχή μας είναι πάνω της. Πάρε για παράδειγμα το τελευταίο της look, στην επίσκεψή της στο Lancashire με τον πρίγκιπα William... Ενώ εκείνη συνομιλούσε με το προσωπικό και τους ασθενείς του νοσοκομείου Clitheroe, όλα τα μάτια ήταν πάνω στο μονόχρωμο camel σύνολο της Kate.

H Δούκισσα φόρεσε ένα matching πλεκτό σετ από το brand Iris & Ink – ένα άνετο ζιβάγκο και μια πλεκτή φούστα - ψηλές suede μπότες και μια μοντέρνα καμηλό καμπαρντίνα από τον οίκο Massimo Dutti. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με το clutch Roma από το brand Métier London (£1,080.00), ένα item με το οποίο έχει εμφανιστεί πολλές φορές στο παρελθόν.


https://www.instagram.com/p/CY9ob17NAGQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Kate αποδεικνύει πως το tone sur tone styling είναι άκρως γοητευτικό

Το συγκεκριμένο παλτό είναι staple στη χειμερινή γκαρνταρόμπα κάθε Βρετανίδας, οπότε είναι λογικό πως η Δούκισσα επέλεξε αυτό το stylish πανωφόρι και σε μια ακόμη εμφάνισή της. Μάλιστα, το καμηλό Massimo Dutti παλτό ήταν το αγαπημένο της Δούκισσας το 2021, καθώς εμφανίστηκε τον Ιανουάριο και ξανά τον Μάρτιο με ένα παρόμοιο σύνολο.

kate_middleton_office_look.jpg

Kate Middleton: Δημιούργησε το πιο αξιοζήλευτο office look και μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ

Ενώ το εκρού ήταν η απόχρωση του καλοκαιριού, το καμηλό θα είναι το αγαπημένο χρώμα των it-girls τώρα που έχει πέσει η θερμοκρασία κατακόρυφα. Εάν δεν είσαι πεπεισμένη, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 του οίκου Fendi. Αυτή ήταν και η πρώτη πασαρέλα του σχεδιαστή Kim Jones ως Καλλιτεχνικό Διευθυντή του brand.

Το camel ήταν το επίκεντρο της συλλογής και οι μονόχρωμες εμφανίσεις ανέδειξαν την απόλυτη απλότητα και την γοητεία αυτής της απόχρωσης. Οπότε, πάρε την συμβουλή της Kate και του Kim Jones όσον αφορά το χειμερινό σου ντύσιμο.



Συνέχισε στην gallery παρακάτω για να θυμηθείς μερικές ακόμα εμφανίσεις της Kate αλλά και της Meghan Markle με καμηλό παλτό για να ξεχάσεις μια και καλή το total black!

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Do it like Τόνια! Το καμηλό παλτό είναι must-have για τα χειμερινά σου looks

Το καμηλό παλτό της Σοφίας Καρβέλα είναι η πιο cozy επιλογή για αυτήν την περίοδο