Kate Middleton: Tο φόρεμα που έβαλε στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία είναι ο ορισμός του safari chic

Sabine Camhi
Kate Middleton: Tο φόρεμα που έβαλε στη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία είναι ο ορισμός του safari chic

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα πρόσφατο ταξίδι με τα παιδιά και τον σύζυγό της στην Ιορδανία!

Αν υπάρχει κάποια οικογένεια που επιμελείται υπέροχα ασορτί σύνολα, είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge. Πιστοί στην ετήσια παράδοση, έτσι και φέτος η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θέλησαν να μοιραστούν με τους followers τους στα social media την επίσημη χριστουγεννιάτικη φωτογραφία τους. «Χαρούμενοι να μοιραζόμαστε μια νέα φωτογραφία της οικογένειας, που πρωταγωνιστεί στη φετινή χριστουγεννιάτικη κάρτα», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης, που όπως ήταν αναμενόμενο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και σχόλια.


https://www.instagram.com/p/CI3-aCEleK4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αντί για τα άνετα πουλόβερ που φόρεσαν στην περσινή φωτογράφιση για την Χριστουγεννιάτικη κάρτα στο Norfolk, για το 2021, το φόρεμα της Kate Middleton ήταν ένα λιγότερο επίσημο look που ταίριαξε με τα υπόλοιπα σύνολα της οικογενείας.

kate_middleton_office_look.jpg

Kate Middleton: Δημιούργησε το πιο αξιοζήλευτο office look και μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ

Τα διαφορετικά looks στην οικογενειακή φωτογραφία

Φέτος, η φωτογραφία του δούκα και της δούκισσας του Cambridge τραβήχτηκε στις οικογενειακές διακοπές τους στην Ιορδανία, όπου πόζαραν μπροστά από ένα πέτρινο φόντο. Ο πρίγκιπας George και ο πρίγκιπας Louis φόρεσαν πουκάμισα polo και σορτς σε μπλε και χακί, ενώ η πριγκίπισσα Charlotte φόρεσε ένα φόρεμα, όπως και η κομψή μητέρα της. Τα μπλε και χακί looks της οικογενείας, ενώ ταίριαζαν μεταξύ τους, κατάφεραν να αποτυπώσουν το ξεχωριστό στυλ κάθε μέλους.



Το μακρυμάνικο χακί φόρεμα με κουμπιά της Middleton δεν είναι μόνο ένα ευέλικτο κομμάτι, καθώς η απόχρωση είναι το τέλειο μεταβατικό χρώμα, αλλά το στυλ θα μπορούσε να φορεθεί όλο το χρόνο. Μπορείς να το φορέσεις σε μια casual γιορτινή εκδήλωση με ψηλές μπότες, ή ακόμα και σε μια επίσημη συνάντηση με γόβες και ένα μπλέιζερ. Η Kate συνδύασε το φόρεμά της με ένα χρυσό κρεμαστό κολιέ και αντίστοιχα, χακί κομμάτια μπορείς να βρεις στην παρακάτω gallery.

Ο λόγος που επέλεξαν την Ιορδανία φέτος

Η Ιορδανία έχει συναισθηματική αξία για την Kate Middleton, καθώς έζησε εκεί ως παιδί όταν ο πατέρας της εργαζόταν για την British Airways. Και ο πρίγκιπας William ταξίδεψε εκεί το 2018 στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Μέση Ανατολή.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις και άλλες πρόσφατες εμφανίσεις της Kate Middleton και να ζηλέψεις.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @dukeandduchessofcambridge

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Monochrome: Πώς να πετύχεις το τέλειο μονόχρωμο σύνολο σύμφωνα με την Kate Middleton

Queen of recycling! Η Kate Middleton ξαναφόρεσε αυτό το statement παλτό στην Ημέρας Μνήμης