Τα φορέματα με prints θα κάνουν πιο αισιόδοξη την καθημερινότητά σου (+10 για εσένα)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα φορέματα με prints θα κάνουν πιο αισιόδοξη την καθημερινότητά σου (+10 για εσένα)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα midi φόρεμα με prints και μας έδωσε έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας.

Βρισκόμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου με τα καθημερινά μας looks να γίνονται ολοένα και πιο ανάλαφρα. Η άνοιξη πλησιάζει και παρά την ψύχρα που επικρατεί το βράδυ, τα πρωινά στην πόλη είναι ηλιόλουστα. Τα φορέματα αποτελούν μια από τις ωραιότερες ενδυματολογικές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο συνοικιακό bar.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όσα φορέματα κι αν έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας (mini, midi ή maxi), πάντα θα εντοπίσουμε ένα ακόμη που ταιριάζει στο στυλ και στον σωματότυπό μας. Άνετα, θηλυκά και ευκολοφόρετα, ταιριάζουν με όλα τα αγαπημένα μας παπούτσια για να συνθέσουν κομψά outfits για κάθε περίσδταση.

Το must-have φόρεμα φέτος

Τα printed φορέματα ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες αρκεί να επιλέξουμε την σωστή γραμμη και να τα συνδυάσουμε σωστά. Δώσε έμφαση στο μήκος και το κόψιμο του φορέματος που θα επιλέξεις και επένδυσε σε κλασικά μοτίβα όπως το φλοράλ, το ταρτάν και το animal print. Επίσης καλό θα ήταν να επενδύσεις σε ζωηρά χρώματα που δεν έχεις στη ντουλάπα σου ή σε αυτά που ξέρεις ότι ταιριάζουν με την επιδερμίδα σου. Ένα ζευγάρι ψηλές μπότες ή αρβυλάκια και μια τσάντα θα ολοκληρώσουν το look με τον ωραιότερο τρόπο.

Πώς θα φορέσεις το φόρεμα με prints- 5 προτάσεις

via GIPHY

#1 Με cowboy boots και boho ζώνη... το πρωί στην πόλη

#2 Με καλσόν, αρβυλάκια και biker jacket... στο γραφείο

#3 Με ψηλοτάκουνες γόβες και clutch bag...σε μια βραδινή έξοδο

#4 Με sneakers, καπέλο και γυαλιά ηλίου...στο Κυριακάτικο brunch

#5 Με μπότες over the knee και μακρύ παλτό...για all day looks

https://www.instagram.com/p/CZwsqRgMf9q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υιοθέτησε επιτυχώς ένα από τα μεγαλύτερα dress trends που δεν είναι άλλο από το printed φόρεμα. Η παρουσιάστρια του «Ηappy Day» πόζαρε στον φακό με ένα ανοιχτόχρωμο mini φόρεμα το οποίο συνδύασε με καφέ μπότες δημιουργώντας ένα υπέροχο casual look. Τα κρόσσια της μπότας έκαναν κυριολεκτικά τη διαφορά, δίνοντας τα απαραίτητα boho vibes στο σύνολο.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στη gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα printed φορέματα της αγοράς.