Οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις της Zoë Kravitz στην πρεμιέρα και το press tour της ταινίας The Batman

Sabine Camhi
Οι εκθαμβωτικές εμφανίσεις της Zoë Kravitz στην πρεμιέρα και το press tour της ταινίας The Batman

Τα looks της αποδεικνύουν πως είναι η απόλυτη catwoman και εκτός οθόνης!

 

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε επιτέλους. Όχι, όχι δεν εννοούμε την πρεμιέρα του The Batman – αν και πολλοί θα είναι φυσικά ενθουσιασμένοι γι’ αυτό – αλλά το press tour της ταινίας, και πιο συγκεκριμένα την ώρα της Zoë Kravitz να λάμψει. Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Selina Kyle, γνωστή και ως Catwoman, στην ταινία του Matt Reeves, έχει ήδη προγραμματιστεί να παρουσιάσει στο Saturday Night Live τον επόμενο μήνα, και μέχρι τότε, θα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, προωθώντας την νέα ταινία με τον πιο chic τρόπο.



First stop: Paris

Την Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου, η Kravitz και ο Robert Pattinson, ο οποίος υποδύεται τον Batman, επισκέφτηκαν το Παρίσι για την προβολή της ταινίας τους. Για την περίσταση, η Kravitz φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από την pre-fall 2022 συλλογή του brand The Row. Η Kravitz και ο στυλίστας της, Andrew Mukamal, επέλεξαν να διατηρήσουν το look της ηθοποιού minimal.

blake_lively_very_peri3.jpg

Εκθαμβωτική η Blake Lively με κοστούμι στο χρώμα της χρονιάς


https://www.instagram.com/p/CaQBHWCBqTh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την επόμενη φορά που η Kravitz επέστρεψε στα καθήκοντά της ήταν για ένα photo call για την ταινία. Γι' αυτήν την περίσταση, η Kravitz και ο Mukamal έμειναν πιστοί στην μαύρη χρωματική παλέτα, επιλέγοντας ένα σύνολο που θα μπορούσαμε να δούμε πολύ εύκολα φορεμένο και στην ταινία. Σε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο Instagram, η Kravitz απολαμβάνει τη θέα του Παρισιού φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο trench coat από τον οίκο Saint Laurent by Anthony Vaccarello. Η ηθοποιός συνδύασε το look με το mesh top, το οποίο είχαμε δει αρχικά φορεμένο από μοντέλο στην resort 2022 παρουσίαση. Αντί όμως να τα συνδυάσει με δερμάτινες ψηλές μπότες, η Kravitz επέλεξε ένα matching διχτυωτό καλσόν και δερμάτινα pumps.

Πρεμιέρα

Η ηθοποιός επέλεξε σύνολο του Saint Laurent και για την πρεμιέρα της ταινίας The Batman στο Λονδίνο, στην οποία φόρεσε ένα (μάντεψε χρώμα)... μαύρο halter neck φόρεμα με scalloped cut-outs στο στήθος. Συνδύασε το φόρεμά της με ένα ζευγάρι block heeled μαύρα mules και σμαραγδένια σκουλαρίκια από την Jessica McCormack.



Δες τα looks στην gallery που ακολουθεί.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

Διάβασε επίσης: