Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει το απόλυτο print της άνοιξης

Νατάσσα Σχοινά
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει το απόλυτο print της άνοιξης
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε πιο ανοιξιάτικη από ποτέ.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά προσωπικά και μόνο στην ιδέα της άνοιξης συνήθως νιώθω λίγο καλύτερα. Την έχω συνδέσει στο μυαλό μου με τα λουλούδια, με καλύτερο στην πλειοψηφία του καιρό και, γενικά, με μία μεγαλύτερη ελευθερία στην καθημερινότητα. Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, η σκέψη λίγου περισσότερου ήλιου, δίνει την αισιοδοξία που τόσο έχουμε ανάγκη.

Στο στυλιστικό κομμάτι, η άνοιξη έρχεται με κάποια ατού. Τα καθαρά χειμερινά ρούχα αρχίζουν να μπαίνουν στην άκρη και τη θέση τους παίρνουν τα πιο ανάλαφρα τόσο σε θέρμη όσο και σε στυλ, χρώματα και σχέδια. Κλασικά αγαπημένο print της εποχής είναι, φυσικά, το floral. Κάθε χρόνο είναι στη μόδα, οπότε δε χρειάζεται καν να μπαίνεις στον κόπο να κοιτάς τι επιτάσσουν οι διάσημοι οίκοι μόδας, τα trends και το Instagram. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το ξέρει και πρώτη μέρα της άνοιξης φόρεσε το ιδανικό floral outfit.

Το floral outfit της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Τσιμτσιλή επιφύλασσε την πιο ανοιξιάτικη εμφάνισή της κατά την πρώτη ημέρα της άνοιξης. Έτσι, 1η Μαρτίου εμφανίστηκε με ένα floral σύνολο που αποτελείται από πουκάμισο και mini φούστα, ένα σχέδιο που αναδεικνύει και τα πέδιλα με τα οποία το συνδύασε.

https://www.instagram.com/p/CajXcr3My7p

Το floral έχουν ήδη προτείνει οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας, όπως ο Dolce&Gabbana, με τις συλλογές τους, ενώ το ίδιο το print αποτελεί το πιο σύγχρονο και διαχρονικό, girly αλλά και θηλυκό σχέδιο για να είσαι κομψή κάθε μέρα σε οποιαδήποτε περίσταση.



Η 39χρονη παρουσιάστρια, πάντως, επιλέγει το floral συχνά στις εμφανίσεις της και, όπως θα δεις στη συνέχεια, αποτελεί για εκείνη ένα passe-partout print καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Copy the look: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την πιο girly φούστα της σεζόν

Τα φορέματα με prints θα κάνουν πιο αισιόδοξη την καθημερινότητά σου (+10 για εσένα)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το μπουφάν που θα σε κρατήσει ζεστή στον πάγο (Shopping list)