Η Rihanna παρακολούθησε το show του Dior με ένα pregnancy σύνολο που έκανε statement

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Rihanna παρακολούθησε το show του Dior με ένα pregnancy σύνολο που έκανε statement
Η Rihanna φτάνει στο show του Dior/ Photo: instagram/@dior

Το pregnancy style της Rihanna είναι από μόνο του μια δήλωση φεμινισμού.

Το Paris Fashion Week είναι εδώ και η Rihanna δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά από τα λαμπερά shows.

Διανύοντας τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της η αγαπημένη μας Riri έχει γίνει το απόλυτο pregnancy style είδωλο, αφού καμία star παγκοσμίως δεν έχει κάνει κάτι παρόμοιο μέχρι τώρα. Τι ακριβώς έκανε; Παρέμεινε ο εαυτός της.

Η Rihanna είναι μια γυναίκα που δεν θα ήθελε να αλλάξει αυτό που είναι με τίποτα στον κόσμο. Οι εκρηκτικές καμπύλες της, το πηγαίο sexiness και η θηλυκή αύρα της κυριαρχούν ακόμη και στην διάρκεια αυτών των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης της, με την ίδια να παραμένει το πιο ανατρεπτικό style icon της γενιάς της.

Και όλο αυτό, γιατί απλώς δεν διάλεξε να αλλάξει την εικόνα της, προσποιούμενη μια άλλη εκδοχή του εαυτού της, επειδή θα γίνει μανούλα, αποδεικνύοντας πως η μητρότητα έρχεται φυσιολογικά στην ζωή κάθε γυναίκας.

rihanna in dior show

Στο χθεσινό show του οίκου Dior η Rihanna εμφανίστηκε πιο sexy και feminine από ποτέ, με ένα διάφανο lingerie φόρεμα του οίκου από μαύρο τούλι. Το μόνο που φρόντισε να βάλει από μέσα ήταν ένα set laced μαύρα εσώρουχα, επιδεικνύοντας με απόλυτη αυτοπεποίθηση το σώμα της να βιώνει ίσως την πιο σημαντική «μεταμόρφωση».

Photo instagram/@dior

Το total black outfit που επέλεξε συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες, ένα μαύρο trench coat σε statement vinyl και ασημί κοσμήματα σε ενδιαφέρον layering.

rihanna

Photo: Instagram/@dior

Το iconic pregnancy style της Rihanna

Από την ημέρα ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης της, η Riri έχει κάνει μια σειρά από εμφανίσεις που θα περάσουν στο πάνθεο του pregnancy style. Κάνοντας ένα throwback στην ντουλάπα εγκυμοσύνης της θα δούμε ότι κάθε της outfit είναι πιο extravagant και τολμηρό από ποτέ.

Από το vintage Chanel φούξια maxi jacket που φόρεσε την ημέρα που έσκασε η είδηση και το Y2K dinner outfit με το διαμαντένιο σουτιέν, αξίας 26.000$, μέχρι το μαύρο latex cropped top στο front row του show της Gucci και την χθεσινή εμφάνιση της στο Παρίσι, αυτό που κάνει την Rihanna και πάλι να ξεχωρίζει δεν είναι το ίδιο το styling και τα μοναδικά items , αλλά η αφοπλιστική της ειλικρίνεια και η ακομπλεξάριστη διάθεση να μοιραστεί την ομορφιά του σώματος της, σε όποια φάση και αν βρίσκεται.

Διαβάστε περισσότερα:

9 stylish τζάκετ κατάλληλα για τον μεταβατικό καιρό μέχρι την άνοιξη

Tα baggy jeans κάνουν δυναμικό comeback το 2022 (+10 για να διαλέξεις)

Όχι άλλα βαρετά outfits! 10 χρωματικοί συνδυασμοί που θα απογειώσουν κάθε σου εμφάνιση