9 stylish τζάκετ κατάλληλα για τον μεταβατικό καιρό μέχρι την άνοιξη

Sabine Camhi
9 stylish τζάκετ κατάλληλα για τον μεταβατικό καιρό μέχρι την άνοιξη

Κομμάτια που θα ανταποκριθούν έξοχα στις ανάγκες των επόμενων ημερών.

 

Οι τάσεις στα πανωφόρια του 2022 μέχρι στιγμής είναι πολύ τολμηρές. Ο χειμώνας σημείωσε άνοδο στη ζήτηση για τα parkas σε έντονα χρώματα και για υφές όπως η ψεύτικη γούνα και το shearling. Η άνοιξη όμως είναι εδώ, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να βάλεις στην άκρη τα statement puffers σου και να αφήσεις χώρο για νέα στυλ.

Όλες ξέρουμε πως ο καιρός την άνοιξη μπορεί να είναι αρκετά ασταθής. Μια μέρα, είμαστε έτοιμες να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν σορτσάκι και την επόμενη χρειαζόμαστε ένα χοντρό κασμίρ πουλόβερ (το οποίο κακώς βιαστήκαμε και βάλαμε στο πίσω μέρος της ντουλάπας μας).

Γι’ αυτό, είναι σίγουρα πολύ δύσκολο να διαλέξουμε κάποια συγκεκριμένα ρούχα για την μεταβατική, αυτήν περίοδο για τον απλό λόγο πως δεν ξέρουμε τι καιρό θα κάνει.

https://www.instagram.com/p/CPQo1y-LVL4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Enter: τζάκετ κατάλληλα για τον μεταβατικό καιρό της άνοιξης

Ποιος είναι όμως ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσουμε αυτήν την απρόβλεπτη σεζόν; Τα ελαφριά πανωφόρια φυσικά. Οι τάσεις στα πανωφόρια για την άνοιξη περιλαμβάνουν καπιτονέ παλτό και παλτό με patchwork. Επιπλέον, κάτι που δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένου του πόσο δημοφιλής έγινε η τάση gorpcore, τα μοντέρνα αλλά άνετα πανωφόρια θα επικρατήσουν την άνοιξη του 2022. Τα μπουφάν επίσης θα κυκλοφορήσουν σε έντονά χρώματα αυτήν την σεζόν – όπως στην ζωηρή απόχρωση Veri Peri της Pantone.

outfits_metavatiki_periodo_xeimwnas_anoixi.jpg

Επτά outfits για αυτήν τη μεταβατική περίοδο για τα οποία δεν χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ

Είσαι έτοιμη λοιπόν να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και να προσθέσεις στην «wish list» σου πολλά ωραία και κομψά ανοιξιάτικα τζάκετ; Αν η απάντηση είναι ναι τότε συνέχισε στην gallery που ακολουθεί για να δεις 10 κομμάτια που συγκεντρώσαμε για εσένα.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @leoniehanne

Διάβασε επίσης: