Front Row: Οι celebrities που έκαναν τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Ναταλία Κατσακιώρη
Front Row: Οι celebrities που έκαναν τις πιο ανατρεπτικές εμφανίσεις στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι
Back stage Balmain Fall 2022, Photo: Imax Tree

Τα πιο stylish σύνολα που επέλεξαν οι celebrities στο PFW. 

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι βρίσκεται σε εξέλιξη με τους πιο διάσημους οίκους να παρουσιάζουν τις νέες τους συλλογές, προσπαθώντας να μας δώσουν δύναμη, χαρά και μια πνοή δημιουργικότητας, αφήνοντας πίσω τα σοκαριστικά τεκταινόμενα των ημερών.

Μετά την Κοπεγχάγη, την Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Μιλάνο σειρά έχει τώρα το Παρίσι με το ενδιαφέρον των ανθρώπων της μόδας να στρέφεται στην γαλλική πρωτεύουσα, η οποία διαχρονικά κρατά τα σκήπτρα της παγκόσμιας βιομηχανίας.

Εκτός, όμως, από τις νέες συλλογές των αγαπημένων μας σχεδιαστών το ενδιαφέρον κλέβουν, όπως κάθε φορά, και όλοι οι λαμπεροί καλεσμένοι των shows, το γνωστό σε όλους μας front row.


Αυτή την φορά, και μετά την απουσία των fashion weeks για σχεδόν δύο χρόνια, φαίνεται πως όλοι διψούσαν για ένα touch of fashion, με τα πιο δυνατά ονόματα της showbiz να δίνουν το παρόν στα shows που παρακολουθήσαμε.


https://www.instagram.com/p/CanLP0ULWkv

Οι πιο stylish εμφανίσεις των shows

Το πρόσωπο των ημερών είναι αδιαμφισβήτητα η εγκυμονούσα Rihanna, που μαζί με τον A$AP Rocky έφθασαν στην Πόλη του Φωτός. Το peachy δερμάτινο φόρεμα της για το catwalk του Off-White, όπως και το μαύρο διάφανο φόρεμα της στο show του Dior είναι δύο εμφανίσεις που άλλαξαν το pregnancy style για πάντα.


Οι ιέρειες της μόδας των 90s, όπως η Elle MacPherson, Carla Bruni και Eva Herzigova δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από τα front rows των πιο διάσημων οίκων. Ξεχωρίσαμε, επίσης, τις κομψές εμφανίσεις των Anya Tailor Joy και Alexa Chung στο show του Dior, αλλά και την αειθαλή Demi Moore που ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακή με μαύρο tuxedo του Yves Saint Laurent. Οι Chiara Ferragni και Anna Dello Russo εκπροσώπησαν το ιταλικό elegance με statement outfits και αξεσουάρ.


https://www.instagram.com/p/CandQujoUJ5


Η Εβδομάδα Μόδας φαίνεται να είναι οικογενειακή υπόθεση για την Victoria Beckham που παρακολούθησε το show του Yves Saint Laurent με τον γιο της Romeo και το πιο ανατρεπτικό colorblocking, επιλέγοντας κόκκινο και μοβ για το front row look της.

Διαβάστε περισσότερα:

Η Cindy Crawford στην πιο συγκινητική της στιγμή με την κόρη της Kaia Gerber στην πασαρέλα

Αυτές είναι οι 8 κορυφαίες τάσεις στα κοσμήματα για το 2022

8 από τα αγαπημένα μας fashion brands που ανήκουν σε celebrities