8 από τα αγαπημένα μας fashion brands που ανήκουν σε celebrities

Sabine Camhi
8 από τα αγαπημένα μας fashion brands που ανήκουν σε celebrities

Από το Skims μέχρι το Savage x Fenty, αυτά είναι μερικά από τα πιο αξιόλογα brands που ανήκουν σε celebrities.

Πολλοί celebrities που αγαπούν τη μόδα έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν fashion trends που οι θαυμαστές τους θέλουν να υιοθετήσουν αμέσως. Έτσι λοιπόν, το να ξεκινήσουν το δικό τους fashion brand είναι το επόμενο λογικό βήμα. Τουλάχιστον, αυτό συνέβη με την Kim Kardashian, την Victoria Beckham, την Emily Ratajkowski και πολλούς ακόμα.

Είτε αγοράζεις από ένα brand επειδή είσαι ερωτευμένη με τα ρούχα του είτε λόγω του ονόματος που βρίσκεται πίσω από αυτό, σίγουρα θα βρεις μια celebrity-owned εταιρεία που θα ταιριάξει στα γούστα σου – από τη Skims της Kim Kardashian, η οποία είναι γνωστή για τα shapewear της, μέχρι και το Drew House του Justin Bieber, το οποίο προσφέρει παιχνιδιάρικα loungewear ρούχα. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω για να μάθεις ποια είναι τα 8 καλύτερα celebrity fashion brands.

oykranika_brands.jpg

8 Ουκρανοί σχεδιαστές και brands που μπορείς να υποστηρίξεις (τώρα και για πάντα)

1. Skims

Το brand Skims της Kim Kardashian κυκλοφόρησε το 2020 και πουλάει shapewear, καθώς και ρούχα άνετα για το σπίτι όπως πιτζάμες και αθλητικά παντελόνια. Το Soft Lounge Dress για παράδειγμα έγινε viral στο TikTok.

Η εταιρεία σχεδίασε επίσης τα εσώρουχα για τις αθλήτριες των ΗΠΑ που συμμετείχαν στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και συνεργάστηκε με τον οίκο Fendi το 2021.


https://www.instagram.com/p/CaLTFl9saTA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2. Savage x Fenty

Η Rihanna είναι το διάσημο όνομα πίσω από το brand εσώρουχων Savage x Fenty. Το brand πουλάει εσώρουχα, loungewear ρούχα, κορσέδες, ακόμη και ανδρικά ρούχα, οπότε υπάρχει κάτι για όλους. Το inclusivity είναι το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα των προϊόντων της.


https://www.instagram.com/p/CZgAHliLGf-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3. SJP Collection

Όπως και το alter ego της, έτσι και η Sarah Jessica Parker έχει μια μεγάλη αγάπη για τα ωραία παπούτσια. Γι’ αυτόν τον λόγο, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η σειρά παπουτσιών της, SJP Collection, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής όχι μόνο ανάμεσα στις fans της αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αυτό αποδεικνύεται φυσικά και από το γεγονός ότι η ίδια η Parker φοράει συχνά παπούτσια από το brand της.


https://www.instagram.com/p/CCUduQhFEV7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4. The Row

Το label της Mary-Kate και της Ashley Olsen κυκλοφόρησε το 2008 και δημιουργήθηκε όταν τους ανατέθηκε το 2005 να δημιουργήσουν ένα T-shirt το οποίο να ανταποκρίνεται σε όλους τους σωματότυπους και σε κάθε ηλικία. Από τότε, το The Row έχει γίνει γνωστό σε όλους όσους αγαπούν την πιο μινιμαλιστική πλευρά της μόδας και όχι μόνο


https://www.instagram.com/p/CVAvaosAeNc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5. Ivy Park

Το brand της Beyoncé, Ivy Park, ξεκίνησε το 2016, τότε υπό την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη του ομίλου Topshop, αλλά πλέον συνεργάζεται με το κορυφαίο brand αθλητικών, Adidas. Η Beyoncé λοιπόν κυκλοφορεί τα κλασικά αθλητικά ρούχα του brand αλλά σε πιο ζωντανές και εντυπωσιακές αποχρώσεις – ροζ βελούδινα φορέματα, αθλητικά ρούχα και latex φορμάκια. Τα ρούχα είναι εξ ολοκλήρου unisex και βάζουν την άνεση πάνω απ’ όλα.


https://www.instagram.com/p/CZ0edVQrOFQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

6. Draper James

Η Reese Witherspoon ίδρυσε το fashion brand Draper James το 2015. Η εταιρεία περιλαμβάνει πολύχρωμα φορέματα, sweatshirts και άλλα ρούχα που εμπνέονται από τη ζωή.


https://www.instagram.com/p/CaafAukujrm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

7. Inamorata Swim

Το label της Emily Ratajkowski, το οποίο μεταφράζεται σε «ερωτευμένος» στα ιταλικά, κυκλοφόρησε το 2019 και περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ, πολλά από τα οποία εμπνέονται από το δυναμικό στυλ της ίδιας της Ratajkowski. Η Kendall Jenner και η Kourtney Kardashian είναι μόνο μερικές από τις θαυμάστριες των μαγιών του brand.


https://www.instagram.com/reel/CZkEdWtpFRl/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

8. Drew House

Το Drew House του Justin Bieber, το οποίο πήρε την ονομασία του από το μεσαίο όνομα του Justin, έγινε μεγάλη επιτυχία μετά το λανσάρισμά του το 2020. Προσφέρει unisex streetwear ρούχα με 70’s και «chill» αισθητική, που αποτελούνται κυρίως από φόρμες, t-shirts, αθλητικά καθώς και skateboards. «Drew House: ένα μέρος όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου, να αισθάνεσαι ότι σε αγαπούν και σε υποστηρίζουν, να αισθάνεσαι ασφαλής», είναι η βασική περιγραφή του Drew στο website.


https://www.instagram.com/p/CaQMPr3Pmbm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @inamoratawoman

Διάβασε επίσης: