Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προτείνει τα 2 πιο στυλάτα sporty σύνολα για να βάλεις την Καθαρά Δευτέρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη προτείνει τα 2 πιο στυλάτα sporty σύνολα για να βάλεις την Καθαρά Δευτέρα
Photo: Instagram/@evridiki_valavani

Δεν ξέρεις τι να βάλεις για να πετάξεις χαρταετό; Δύο στυλάτες επιλογές από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τριήμερο εν όψει και τι τριήμερο;! Τρεις μέρες που πραγματικά οι περισσότεροι από εμάς το χρειαζόμασταν πιο πολύ από ποτέ, αφού η ψυχολογία όλων δεν είναι και στα καλύτερα της, αν λάβουμε υπόψη μας τις παγκόσμιες εξελίξεις και τον πόλεμο που βρίσκεται ακόμη στην καρδιά της Ευρώπης.


Ευκαιρία, λοιπόν, για όλους να πάρουμε τρεις μέρες μακριά από την πόλη και την απανωτές εξελίξεις. Άσε για λίγο το κινητό στην άκρη, βάλε τις ειδοποιήσεις στο αθόρυβο και κανόνισε μια εκδρομή, ακόμη και μονοήμερη σε έναν κοντινό προορισμό. Η φύση και οι δραστηριότητες που μπορούμε να κάνουμε, όπως η πεζοπορία και το ποδήλατο, είναι κάτι που θα χαλαρώσει τον νου και την ψυχή. Η οποιαδήποτε απόδραση συνεπάγεται φυσικά και το απαραίτητο outfit, επομένως αν κάνεις τώρα βαλίτσα ή εάν απλώς δεν έχεις ιδέα τι να βάλεις στο πέταγμα του χαρταετού, η ομάδα του Queen έχει και πάλι το απαραίτητο inspo που χρειάζεσαι.

2 sporty chic σύνολα από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γνωστή για τις κομψές της εμφανίσεις και τις stylish επιλογές, έχοντας ένα από τα πιο ενημερωμένα Instagram accounts. Η γνωστή δημοσιογράφος αγαπά τα casual chic σύνολα με basic κομμάτια και δημιουργικό styling, που την κάνουν πάντα να ξεχωρίζει.


Έτσι, διαλέξαμε δύο από τα πιο στυλάτα outfits που φόρεσε σε πρόσφατη εξόρμηση της μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο, για να αντιγράψεις το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Το πρώτο αποτελείται από ένα μαύρο κλασικό legging , ένα midi puffer jacket σε ivory απόχρωση με κουκούλα και ένα μαύρο jockey καπέλο, που είναι το πιο hot hear piece της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CaADyXes_rC

Η Ευρυδίκη φαίνεται πως έχει αδυναμία στα κολάν, αφού και στο δεύτερο look της διάλεξε το ίδιο μαύρο legging, σε ένα πιο elegant σετάρισμα με μαύρο φούτερ, μπεζ γκαμπαρντίνα και μια designer cross bag με signature monogrammed τύπωμα. Και στα δύο outfits φόρεσε λευκά sneakers και το ίδιο μαύρο athleisure καπέλο.

https://www.instagram.com/p/CYd26KkMqSU

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Μενεγάκη μας έφτιαξε την διάθεση φορώντας το χρώμα της ελπίδας

Do it like Τόνια! 10 λευκά παντελόνια που θα φοράς όλη την ημέρα

Φόρεμα και sneakers: Πώς να φορέσεις τώρα τον πιο stylish συνδυασμό της άνοιξης