Φόρεμα και sneakers: Πώς να φορέσεις τώρα τον πιο stylish συνδυασμό της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Φόρεμα και sneakers: Πώς να φορέσεις τώρα τον πιο stylish συνδυασμό της άνοιξης
Street style από την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, Photo: Imax Tree

Τα δύο ίσως πιο αγαπημένα items της γυναικείας ντουλάπας πρωταγωνιστούν και αυτή την εποχή σε μοναδικά style combos.

Οι απότομες και ξαφνικές εναλλαγές της θερμοκρασίας κάνουν την άνοιξη μια μάλλον απαιτητική εποχή για styling. Από την μία η άνεση και η πρακτικότητα και από την άλλη η κομψότητα διεκδικούν τον χώρο τους στα everyday looks μας, που πρέπει να τα συμπεριλάβουν όλα. Ποιο μπορεί, λοιπόν, να είναι αυτό το passe partout outfit, που θα μπορέσει να ενταχθεί με επιτυχία στη ρουτίνα μας;


https://www.instagram.com/p/CYUYB7mupLe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μα φυσικά το combo φόρεμα-sneakers. Δύο items που αλληλοσυμπληρώνονται και είναι το απόλυτο match για κάθε γυναίκα που αγαπά την θηλυκότητα, χωρίς να βάζει όμως τίποτα πάνω από την άνεση και την αποτελεσματικότητα ενός look. Οι εναλλακτικές πολλές, σε σημείο που αρκετές από εμάς μάλλον βλέπουν μπροστά τους το χάος και καταλήγουν σε κάποιο ατυχές styling, που δεν εξυπηρετεί ακριβώς τον σκοπό μας. Το flexibility της όλης υπόθεσης ίσως είναι η παγίδα, αφού οι περισσότερες χάνουν στην πραγματικότητα την αίσθηση των όγκων και των γραμμών, που μπορούν να συνδυάσουν.

Αυτή την άνοιξη, τα sneakers που βρίσκονται στα κορυφαία trends είναι πολλά και διάφορα, πράγμα που σημαίνει πως λίγο πολύ μπορείτε να αξιοποιήσετε κάθε ζευγάρι που έχετε, ήδη, στην ντουλάπα σας. Trail sneakers, retro inspired μπασκετικά μποτάκια, running αθλητικά, πάνινα και όλα τα κλασικά street σχέδια της Adidas και της Nike κυκλοφορούν ήδη ανάμεσα μας στα πιο εμπνευσμένα outfits.

Τα πιο εύκολα combos

Αξιοποιήσε τα midi αέρινα ανοιξιάτικα φορέματα σας, που μαζί με ένα office σακάκι μπορούν να φορεθούν ιδανικά με ένα ζευγάρι λευκά sneakers. Η Converse κάνει ένα δυναμικό comeback μέσα από τα ήδη all time classic Chuck Tailor, αλλά και με τα νέα platform σχέδια της, με τα χαρακτηριστικά track soles, που μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με ένα εφαρμοστό knitted φόρεμα σε neutral παλέτα.
Φέτος, αγαπάμε πολύ και τις αντιθέσεις: το αγαπημένο σου slip dress θα γίνει για ακόμη μια φορά η βάση ενός all day look. Με ένα χοντρό πουλόβερ από πάνω και ένα ζευγάρι colorful sneakers είναι ότι πιο άνετο μπορείς να βάλεις για τις βόλτες σου στην πόλη.

Εάν πάλι ανήκεις στις τολμηρές τότε ένα preppy mini φόρεμα, σε κλασικό ύφασμα, με χαριτωμένες λεπτομέρειες μαζί με τα ογκώδη μπασκετικά τύπου sneakers σου (βλέπε τις συλλογές των Nike και New Balance) είναι ο πιο edgy συνδυασμός, που θα αναβαθμίσει την εικόνα σου.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα 4 πιο stylish flat παπούτσια που θα φορέσουμε αυτή την άνοιξη Ναταλία ΚατσακιώρηΝαταλία Κατσακιώρη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει το απόλυτο print της άνοιξης

Sleeve trend: Αυτή η τάση στα μανίκια κάνει τις εμφανίσεις των it-girls ακόμα πιο συναρπαστικές