Η Ελένη Μενεγάκη μας έφτιαξε την διάθεση φορώντας το χρώμα της ελπίδας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελένη Μενεγάκη μας έφτιαξε την διάθεση φορώντας το χρώμα της ελπίδας
Photo: Instagram/@elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε πράσινο και ένιωσε καλύτερα, μαζί της και εμείς.

Όσο και αν φαίνεται να αργεί, η άνοιξη θα έρθει, αφού διανύουμε ήδη τον πρώτο της επίσημο μήνα. Η αλήθεια είναι πως τα παγκόσμια γεγονότα δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Μέσα, λοιπόν, σε όλη αυτή την τρέλα το μόνο ίσως που μπορεί να μας φτιάξει την διάθεση είναι λίγο χρώμα.

Και μπορεί να μας ακούγεται κλισέ και χιλιοειπωμένο, ωστόσο το «βάλε χρώμα στην ζωή σου», έχει πραγματικά ευεργετικές ιδιότητες στην ψυχολογία μας σύμφωνα με τους ειδικούς. Και δεν υπάρχει πιο ιδανική περίοδος για να εντάξεις το χρώμα στην everyday γκαρνταρόμπα σου από την άνοιξη, που οι έντονες αποχρώσεις γίνονται κατά κάποιο τρόπο must.

Η μόδα, μάλιστα, μετά από δύο σχεδόν χρόνια εν μέσω πανδημίας και αλλεπάλληλων lock downs έχει επιστρέψει πιο δυναμική και αισιόδοξη από ποτέ, λανσάροντας έντονα χρώματα και ζωηρά prints, τολμηρές γραμμές και θηλυκά patterns.

Όσο αναφορά, λοιπόν, την εγχώρια showbiz ένα είναι το απόλυτο style icon που έχει ταυτιστεί με το χρώμα: η Ελένη Μενεγάκη. Η δική μας Ελένη είναι εκείνη που θα υπενθυμίσει σε όλους, πόσο πολύ μπορεί να φωτίσει το πρόσωπο ένα κόκκινο, φλογερό κραγιόν, αυτή που θα φορέσει ανοιχτό baby blue στις πρεμιέρες της και θα ποζάρει μα νάζι με statement ροζ items καθόλη την διάρκεια της σεζόν.

Αυτή την φορά φόρεσε ένα μάλλον συμβολικό χρώμα, επιλέγοντας το πράσινο, το οποίο ως γνωστόν είναι το χρώμα της ελπίδας. Κάτι που μάλλον το χρειαζόμαστε πιο πολύ από όλα αυτές τις μέρες. Εμφανίστηκε, λοιπόν, με ένα total green outfit σε ζωηρό πράσινο, που ομολογουμένως της ταίριαζε πολύ.

eleni menegaki green outfit

Φωτογραφία: instagram/@elenimenagaki

Το outfit της Ελένης

Το look αποτελούνταν από μια κυπαρισσί midi satin φούστα σε κλος γραμμή με λούκια και ένα ασορτί πράσινο cozy πλεκτό, σε λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση. Η Ελένη έκανε ένα αγαπημένο της styling trick, κατεβάζοντας τον ένα ώμο της μπλούζας της, μιας και τα one shoulder tops είναι ότι πιο updated για φέτος.

Ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες pointe μαύρες γόβες και φυσικό μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης:

Το καρό παλτό της Μαρίας Σολωμού είναι το rock item που χρειαζόμαστε την άνοιξη

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει το απόλυτο print της άνοιξης

Η Rihanna παρακολούθησε το show του Dior με ένα pregnancy σύνολο που έκανε statement