Εσύ θα φορούσες ένα κοντό halter neck top στην εγκυμοσύνη σου; H Rihanna το έκανε πράξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Εσύ θα φορούσες ένα κοντό halter neck top στην εγκυμοσύνη σου; H Rihanna το έκανε πράξη
Photo: Instagram/@fentybeauty

Το αγαπημένο μας style icon συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα pregnancy looks της.

H Rihanna είναι η απόλυτη master του πιο sexy και απελευθερωτικού pregnancy look.

Και οι περισσότερες κάνετε σίγουρα αυτόματα την ερώτηση, «cropped top στην εγκυμοσύνη;». Η αγαπημένη μας Riri, όμως, βρήκε μία ακόμη statement εκδοχή του bump-baring στυλ. Το Σάββατο βρέθηκε στο πάρτι για το λανσάρισμα του προσωπικού της beauty brand, Fenty x Rihanna, στα καταστήματα Ulta Beauty.

Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, η εμφάνιση της έχει προκαλέσει ακόμη μια φορά απίστευτα σχόλια, με τους fans να την αναδεικνύουν στην πιο stylish μέλλουσα μανούλα. Η ίδια επέλεξε ένα custom σύνολο του Coperni, σε silver μεταλλικές αποχρώσεις.

Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν το halter bra top που επέλεξε, σε ελαστικό silver ύφασμα με glossy αποτέλεσμα, μακριά μανίκια, cut outs και ένα ιδιαίτερο δέσιμο στο στήθος, που άφηνε για ακόμη μια φορά ακάλυπτη την κοιλίτσα της. Το συνδύασε με μια maxi sparkly φούστα σε ίσια, low rise γραμμή.


https://www.instagram.com/p/CbCWzJ6jFTS

Τα edgy αξεσουάρ της απογείωσαν το look, αφού η Rihanna ολοκλήρωσε το outfit με ένα ασημί belly chain και διπλούς sparkly κρίκους.

Η Riri μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα pregnancy looks, ήδη από την πρώτη στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από τις φωτογραφίες της με τον σύντροφο της και γνωστό ράπερ A$AP Rocky, παραμένοντας 100% πιστή στον εαυτό της και την μοναδικότητα που την χαρακτηρίζει.

rihanna coperni 1

Photo: Instagram/@fentybeauty

Γυναίκα, σύντροφος και μέλλουσα μαμά, η Rihanna εκτός από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της, είναι και μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες με τις εταιρίες της Fenty Beauty και Savvage X Fenty να την έχω κάνει μία από πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου. Η ίδια βρίσκεται στο νούμερο 16 της λίστας του Forbes με τις πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες Αμερικανίδες.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το στυλ της Riri δεν είναι άλλη μια τυχαία προσέγγιση μιας ομάδας ειδικών stylists που πέτυχε, αλλά πρόκειται για μια μοναδική προσωπικότητα, μια δυνατή γυναίκα με άποψη, που περισσότερο από όλα θέλει να είναι ο εαυτός της.

Διαβάστε επίσης:

Critic' s Choice Awards: Το red carpet στα καλύτερα του -Οι πιο stylish εμφανίσεις της βραδιάς

«Le Splash»: Η εξωτική συλλογή του Simon Porte Jacquemus είναι μια ωδή στο χρώμα και το φως

Trench coat: Η καμπαρντίνα είναι το πιο hot πανωφόρι της φετινής άνοιξης που πρέπει να αποκτήσεις