Colorblocking on the rocks: Βάλε χρώμα στα σύνολα σου και σπάσε την ανία όπως η Τόνια Σωτηροπούλου

Ναταλία Κατσακιώρη
Colorblocking on the rocks: Βάλε χρώμα στα σύνολα σου και σπάσε την ανία όπως η Τόνια Σωτηροπούλου
Η Τόνια Σωτηροπούλου αγαπά το χρώμα στις εμφανίσεις της, photo: Instagram/@toniasotiropoulou

Πράσινο και πορτοκαλί, ένα combo που θυμίζει 60s!

Μετά από ένα Σαββατόκυριακο με χιόνια, βροχές και κρύο μπαίνουμε σε μια εβδομάδα που θέλουμε να επανέλθουμε στο κλασικό μας spring mood.

Και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μέσα από τα everyday σύνολα μας, βάζοντας κάποιες μικρές πινελιές που θα απογειώσουν τον ανοιξιάτικο χαρακτήρα των looks μας. Ένα από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά είναι, φυσικά, τα χρώματα. Τα έντονα χρώματα ήρθαν στην ζωή μας πιο δυναμικά από ποτέ, με τις πασαρέλες να έχουν παρουσιάσει όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, μετά το πέρασμα της καραντίνας και των αλλεπάλληλων lock downs.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φαίνεται πως έχει μπει ήδη σε ανοιξιάτικο mood, αφού σε γενικές γραμμές είναι μια γυναίκα που αγαπά να βάζει ένα touch of color στα καθημερινά της σύνολα. Αυτό είναι ολοφάνερο, αν κάποιος ρίξει μια ματιά στο προσωπικό της Instagram account, που αποτελεί πηγή στυλιστικής έμπνευσης για όσες αγαπούν την μόδα και τις ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Το πολύχρωμο outfit της Τόνιας Σωτηροπούλου

Η Τόνια σε μια πρόσφατη ανάρτηση της συνδύασε δύο από τα πιο αγαπημένα χρώματα της σεζόν, που κάνουν το απόλυτο combo: το πορτοκαλί και το πράσινο. Μιλώντας για το πορτοκαλί αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι πρόκειται για ένα μάλλον παρεξηγημένο χρώμα, το οποίο αγαπάμε να μισούμε. Αν , όμως, επιλέξεις μια ζεστή πορτοκαλί απόχρωση ή ένα ενημερώμενο item σε neon απόχρωση, τότε το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.


https://www.instagram.com/p/CbFSo3-ImxZ

Ο συνδυασμός μάλιστα, που έκανε η Τόνια, φορώντας το πορτοκαλί φόρεμα της με το χρώμα statement της προηγούμενης σεζόν, δηλαδή το πράσινο, ήταν ότι πιο fun είδαμε τις τελευταίες μέρες. Η ίδια επέλεξε ένα mini φόρεμα σε άλφα 60s inspired γραμμή και ένα ζευγάρι pointe γόβες σε έντονο πράισνο, με άνετα kitten heels και λουράκι.

Το όλο σύνολο μοιάζει πιο σύγχρονο από ποτέ, αφού τα 60s/70s looks είναι μια τάση που η μόδα αγαπά πολύ τελευταία, με τις σιλουέτες και τα χρώματα να κάνουν come back.

Η Τόνια Σωτηροπούλου απογείωσε το outfit με ασορτί πορτοκαλί γυαλιά και ένα παιχνιδιάρικο καλσόν με σχέδια.

Διαβάστε επίσης:

Shopping list: Τα πιο stylish colorful πλεκτά για να υποδεχθείς την άνοιξη με χρώμα

Critic' s Choice Awards: Το red carpet στα καλύτερα του -Οι πιο stylish εμφανίσεις της βραδιάς

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε γυναίκα -Μήπως να το δοκιμάσεις;