Φόρεμα και μπότες: Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πώς να τα φορέσεις τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Φόρεμα και μπότες: Η Ελένη Μενεγάκη σου δείχνει πώς να τα φορέσεις τώρα
Photo: Instagram/@elenimenegaki

Ένας συνδυασμός που δεν χάνει ποτέ. Πώς θα τον κάνουμε πιο ανοιξιάτικο;

Αυτή η ενδιάμεση περίοδος, ανάμεσα στην άνοιξη και τον χειμώνα, είναι ίσως η πιο δύσκολη εποχή για την ντουλάπα μας.

Έτσι, θα πρέπει να εμπιστευθούμε και να ποντάρουμε για ακόμη μια φορά στο styling. Οι σωστοί συνδυασμοί μπορούν να μας βοηθήσουν για να είμαστε πάντα κομψές και άνετες σε κάθε περίσταση.

Ένα κλασικό και αγαπημένο combo που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σε αυτή τη φάση είναι το φόρεμα και οι μπότες. Τα δύο αυτά items μοιάζουν να αλληλοσυμπληρώνονται και να δημιουργούν το ιδανικό outfit, είτε θέλετε να κάνετε ένα πρωινό look για το γραφείο, είτε θέλετε να βγείτε μια βόλτα για ένα χαλαρό ποτό ή για shopping στο κέντρο της πόλης.

Ειδικά τα midi αέρινα φορέματα, που σφίγγουν κάτω από το στήθος ή τη μέση και φθάνουν λίγο κάτω από το γόνατο, είναι μία από τις πιο κολακευτικές γραμμές που μπορείτε να φορέσετε.

Η Ελένη Μενεγάκη με κόκκινο φόρεμα και μπότες

Σε αυτό τον κλασικό συνδυασμό φαίνεται πως ποντάρει και η Ελένη Μενεγάκη, με την αγαπημένη παρουσιάστρια να κάνει ένα πολύ απλό, αλλά πετυχημένο combo με ένα κατακόκκινο midi, αέρινο φόρεμα, με κοντά φουσκωτά μανίκια και μια λεπτή μαύρη ζώνη στη μέση, η οποία χαρίζει συμμετρία σε όλη την σιλουέτα.


https://www.instagram.com/p/CbFarggADjH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ελένη επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπότες, με μεσαίο χοντρό τακούνι. Τα κοσμήματα της παρέμειναν εξίσου minimal, με μικρά κολιέ σε layering να στολίζουν τον λαιμό της.

Τόσο το χρώμα, όσο και η συγκεκριμένη γραμμή ταιριάζουν απόλυτα στην σιλουέτα της και αναδεικνύουν όλα τα δυνατά της σημεία.


https://www.instagram.com/p/CbH8Y6RtTAP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Επέλεξε και εσύ ένα midi φόρεμα σε ένα ζωντανό, ανοιξιάτικο χρώμα, όπως το πράσινο και το ροζ, και φόρεσε το με τις χειμερινές σου μπότες. Αν η μέρα είναι κρύα συνόδεψε το με το χοντρό σου πλεκτό πουλόβερ και ένα maxi παλτό. Αν πάλι η θερμοκρασία το επιτρέπει πάρε την γκαμπαρντίνα σου και είσαι έτοιμη με δύο απλές κινήσεις!

Διαβάστε επίσης:

Shopping list: Τα πιο stylish colorful πλεκτά για να υποδεχθείς την άνοιξη με χρώμα

Η Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσε το τζιν παντελόνι που κολακεύει κάθε γυναίκα -Μήπως να το δοκιμάσεις;

Η Βίκυ Καγιά απογείωσε την μονοχρωμία με ένα casual chic σύνολο με ιδιαίτερες λεπτομέρειες