Η Helena Christensen με το pastel κοστούμι της έφερε το power suit του χειμώνα στην άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Helena Christensen με το pastel κοστούμι της έφερε το power suit του χειμώνα στην άνοιξη
Photo: Instagram/@helenachristensen

Τα pastels είναι από τις αγαπημένες επιλογές της άνοιξης και ένα κοστούμι μπορεί να τα απογειώσει.

Η Helena Christensen επέστρεψε φέτος στα catwalks, μετά από μια μεγάλη αποχή πολλών χρόνων, περπατώντας στο show της Off-White στο Παρίσι, σε μια all star πασαρέλα με τις Cindy Crawford, Kai Gerber, Gigi και Bella Hadid, Naomi Cambell και πολλές άλλες κυρίες της μόδας, που τίμησαν με την παρουσία της τον Virgil Abloh.

Αυτή την φορά, όμως, επέστρεψε στην Νέα Υόρκη για το show του Alexander McQueen, ο οποίος παρουσίασε την Fall 2022 συλλογή του, αφήνοντας για λίγο την ηρεμία της εξοχής, αφού η ίδια έχει επιλέξει να ζει κοντά στην φύση εδώ και χρόνια, εκτός του πολύβοου Manhattan.

Με την εμφάνιση της τίμησε τον οίκο και την creative director, Sarah Burton, επιλέγοντας ένα total Alexander McQueen σύνολο, στο κλασικό tailored στυλ του brand.

Το pastel κοστούμι της Helena Christensen είναι το suit-inspo της άνοιξης

Τα pastels είναι μια διαχρονική, θα λέγαμε, τάση της άνοιξης, με το χρώμα της λεβάντας, το φυστικί και τα baby pink και blue να επανέρχονται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο στο fashion λεξικό μας.


https://www.instagram.com/p/CbKoDEmsNq8

Η Helena Christensen φόρεσε ένα boxy double breasted σακάκι, με δυνατούς ώμους και loose, άνετη γραμμή, το οποίο ταίριαζε ιδανικά στην ψηλόλιγνη σιλουέτα της. Εξάλλου ο βρετανικός οίκος φημίζεται για την δεξιοτεχνία του στο tailoring, μιας και ο ίδιος ο Lee έχοντας μαθητεύσει στην Ιταλία, ανέπτυξε μια σειρά από σακάκια που μέχρι σήμερα βρίσκονται στην κορυφή των designer staples.

Το super model το συνδύασε με ένα ασορτί, matching ίσιο παντελόνι σε χαλαρή γραμμή και ένα ζευγάρι δερμάτινα edgy πέδιλα με studs, σε πιο alternative διάθεση. Το look ολοκληρώθηκε με το box clutch του οίκου με την signature λαβή με τις νεκροκεφαλές. Τα κοσμήματα της κινήθηκαν σε feminine style, με το κόκκινο λουλούδι στο λαιμό της να κάνει το απόλυτο matching με το λαμπερό κόκκινο κραγιόν της.


https://www.instagram.com/p/CbJn2_DABiu

Το κοστούμι ήταν το power uniform του χειμώνα και, όπως είδαμε από τα catwalks, θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί και κατά την επόμενη σεζόν. Το λευκό και το μαύρο κοστούμι παραμένουν οι πιο versatile επιλογές, αλλά ένα pastel power suit με «μαλακούς» ώμους και loose fit, που απελευθερώνει την σιλουέτα, μπορεί να γίνει το νέο σας αγαπημένο go to office look με ανοιξιάτικη διάθεση.

Διαβάστε επίσης:

Το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο stylish total pink σύνολο

Τι καπέλο να βάλεις; Τα statement head pieces επανέρχονται δυναμικά στην μόδα της άνοιξης

Plus size awakeness: Η Paloma Elsesser έγινε (επιτέλους) ένα από τα αγγελάκια της Victoria's Secrets