Το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο stylish total pink σύνολο

Ναταλία Κατσακιώρη
Το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο stylish total pink σύνολο
Photo: Instagram/@stam_tsimtsili

Ροζ και φούξια είναι ο πιο fun συνδυασμός.

Γενικά έχεις καταλάβει πως το χρώμα έχει την τιμητική του φέτος.

Ήδη από τον χειμώνα όλες φορέσαμε χρώματα, παρόλο που δεν το συνηθίζαμε είναι η αλήθεια, αφού οι περισσότερες έχουμε ορκιστεί στο total black. Βέβαια, οι έντονες αποχρώσεις, τα prints και τα διαφορετικά patterns κάνουν την διάθεση μας να ανεβαίνει και το μυαλό μας να κατευθύνεται σε πιο ηλιόλουστες μέρες, κοντά στην άνοιξη.

Τα χρώματα πρωταγωνιστές που είδαμε παντού την χειμερινή σεζόν που μας πέρασε ήταν το πράσινο, το κόκκινο και, φυσικά, το ροζ. Δεν υπήρξε catwalk που να μην παρουσίασε έστω μία απόχρωση του ροζ, από τα baby pinks του Moschino, μέχρι την ροζ σειρά του Jacquemus, που έχει κάνει τις pink αποχρώσεις signature του οίκου του.

Ο Pierpaolo Piccioli και το atelier Valentino απογείωσαν το φούξια μέσα από την νέα τους Valentino Pink PP Collection, που έχτισε μια ολόκληρη συλλογή στο πιο έντονο fuchsia color και μας έδειξε πως η χρονιά που έπεται θα είναι μια ακόμη «ροζ σεζόν».


https://www.instagram.com/p/CbCrR8PIhqY

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδύασε ροζ και φούξια

Για μία πιο casual εκδοχή της τάσης μπορείς να πάρεις έμπνευση από το σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία αγαπά πολύ το ροζ. Την έχουμε δει να επιλέγει συχνά κάποια απόχρωση της παλέτας του, αλλά αυτή την φορά έκανε τον πιο updated συνδυασμό, επιλέγοντας ροζ και φούξια, μαζί σε ένα look.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια επέλεξε μία φούξια wide leg παντελόνα, σε ίσια γραμμή και ψηλή μέση. Από πάνω την συνδύασε με ένα stretch ροζ top, με μακρύ μανίκι και ανοιχτή λαιμόκοψη τύπου «χαμόγελο». Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα που διάλεξε ήταν επίσης ροζ, σε ένα elevated strappy σχέδιο.


https://www.instagram.com/p/Ca9J4LpM6Tn

Αυτό που έκανε η Σταματίνα και είναι το απόλυτο inspo, ήταν πως συνδύασε σε ένα και μόνο outfit τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ, κάνοντας το ιδανικό combo. Έτσι, δεν γίνεται ποτέ βαρετό ένα total color look. Ακολούθησε το παράδειγμα της!

Διαβάστε επίσης:

Metallics lovers: Η Όλγα Τρέμη φόρεσε το silver σακάκι της με τον πιο σοφιστικέ τρόπο

Capsule wardrobe: Όλα τα staples που πρέπει να έχεις για ένα updated ανοιξιάτικο look στο γραφείο

Trend alert: Αυτό είναι το φόρεμα που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες