Η Αθηνά Οικονομάκου με το πιο άνετο casual σύνολο απογείωσε το total white

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Αθηνά Οικονομάκου με το πιο άνετο casual σύνολο απογείωσε το total white
Photo: Instagram/@athinao1konomakou

Αυτό το casual σύνολο είναι το απόλυτο inspo του Σαββατοκύριακου!

Η Αθηνά Οικονομάκου μας έδωσε την έμπνευση που χρειαζόμασταν για το άνετο, casual look του weekend.

Τι θέλει κανείς το Σαββατοκύριακο; Να είναι χαλαρός, άνετος αλλά και ταυτόχρονα stylish, αφού οι περιστάσεις μπορούν εύκολα να αλλάξουν, ο καφές δηλαδή να γίνει ποτό, και το ποτό ένα late night dinner. Το ίδιο ισχύει την συγκεκριμένη περίοδο και για τον καιρό, με τις θερμοκρασίες να παίζουν κάπως με την ψυχολογία μας.

Ακολουθώντας, όμως, όλες τις συμβουλές του fashion team του Queen.gr, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Το style inspo έρχεται αυτή την φορά από το τελευταίο σύνολο της αγαπημένης μας Αθηνάς. Ξέρεις, φυσικά, ήδη πως η ίδια είναι creative director σε δύο fashion brands, ένα με ρούχα και ένα με κοσμήματα και αξεσουάρ, γεγονός που αποδεικνύει την άψογη αισθητική της.

Η Αθηνά Οικονομάκου φημίζεται για το boho approach της, αφού το στυλ της ακολουθεί σε γενικές γραμμές το συγκεκριμένο inspo.

To μονόχρωμο casual σύνολο της Αθηνάς.

Αυτή την φορά επέλεξε ένα πιο minimal look, χωρίς υπερβολικά αξεσουάρ και κοσμήματα, που τόσο αγαπά, κάνοντας focus σε λίγα statement pieces. Πιο συγκεκριμένα φόρεσε ένα matching set σε στυλ φόρμας, με την απόλυτα ενημερωμένη υφή τύπου πετσέτας, στο χρώμα της κρέμας. Πρόκειται για ένα άνετο culotte παντελόνι και ένα overshirt που θυμίζει ένα boyfriend shirt. Τα συγκεκριμένα cardigans ήταν μεγάλη τάση φέτος το χειμώνα.


https://www.instagram.com/p/CbH75lBNB8E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από μέσα φόρεσε ένα απλό white tee και ένα ζευγάρι sneakers, επίσης σε λευκό χρώμα, με πράσινες λεπτομέρειες. Το μόνο που έσπαγε την μονοχρωμία ήταν το bucket καπέλο της σε matching πράσινο χρώμα.

Εκτός από άνετο το συγκεκριμένο outfit είναι και κατάλληλο για όλες τις ώρες, αφού με ένα twist μπορεί να μας συνοδέψει και σε ένα χαλαρό dinner με φίλους. Έχε γενικά στο νου σου, πως η μονοχρωμία χαρίζει πάντα extra πόντους στυλ.

Διαβάστε επίσης:

Η Ελένη Μενεγάκη φοράει με τον τρόπο της το top που όλες έχουμε

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τα πουλόβερ της είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει με στυλ η εβδομάδα