Η Μαριέττα Χρουσαλά με το πιο cozy jacket που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαριέττα Χρουσαλά με το πιο cozy jacket που θα σε κρατήσει ζεστή στο κρύο
Photo: Instagram/@mariettachrousala

Η ιδανική λύση για τις μέρες με χαμηλή θερμοκρασία.

Δυστυχώς φέτος ο χειμώνας δεν λέει να μας εγκαταλείψει. Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο που μας βρίσκει με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή, τσουχτερό κρύο και ακραία φαινόμενα. Βροχές και χιόνι πρωταγωνιστούν στο σκηνικό του καιρού και το μυαλό μας ταξιδεύει προς την άνοιξη και τις πρώτες λιακάδες.

Προς το παρόν ας μείνουμε, όμως, στο χειμωνιάτικο αυτό τοπίο και ας φροντίσουμε να είμαστε ζεστές, ότι και αν κάνουμε. Είτε θα βγούμε μια απλή βόλτα στο κέντρο της πόλης, είτε κάνουμε κάποια εξωτερική δραστηριότητα μαζί με τα παιδάκια μας, είτε πάλι είμαστε από τους τυχερούς που είδαμε και πάλι χιόνι και θα φροντίσουμε να το χαρούμε δεόντος.

Το πιο σημαντικό piece τέτοιες κρύες μέρες είναι, φυσικά, το πανωφόρι μας. Το μπουφάν που θα επιλέξουμε πρέπει να είναι ζεστό, cozy και άνετο, χωρίς ωστόσο να είναι βαρύ, ώστε να μας χαρίζει την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων.

Το puffer jacket της Μαριέττας Χρουσαλά.

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μία γυναίκα με πολύ καλή αίσθηση του στυλ, μιας και η ίδια δραστηριοποιείται επίσης στο τομέα του fashion, κυκλοφορώντας την δική της σειρά με σανδάλια.


https://www.instagram.com/p/CbK3w2bNi9w

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δίνει έμπνευση για τα καθημερινά μας casual σύνολα, μέσα από τις αναρτήσεις της. Αυτή την φορά και εν μέσω κακοκαιρίας την είδαμε με το πιο έξυπνο και ζεστό πανωφόρι του χειμώνα. Ένα puffer jacket σε midi μήκος και ενημερωμένο χρώμα, που ήταν και η απόλυτη τάση της περασμένης σεζόν.

Η απόχρωση που επέλεξε ήταν πολύ ιδιαίτερη, κάτι ανάμεσα σε λευκό και grey, με μια μεταλλική επίσης ανεπαίσθητη λάμψη. Διαθέτει φυσικά κουκούλα και τσέπες, για το πρακτικό κομμάτι, ενώ το καπιτονέ του σχέδιο το κάνει ακόμη πιο παιχνιδιάρικο.

Η Μαριέττα φαίνεται να αγαπά αυτού του είδους τα πανωφόρια, αφού την βλέπουμε να τα προτιμά και σε άλλα σχέδια και χρώματα σε ταξίδια της και βόλτες στα χιόνια.

Διαβάστε επίσης:

Bell heels: Η νέα τάση στα τακούνια που θα σε κάνει να πετάξεις τα stilettos σου

Canadian tuxedo: Η Κατερίνα Λέχου με total denim σύνολο