Το κίτρινο σύνολο της Έβελυν Καζαντζόγλου φέρνει το φως της άνοιξης στην ντουλάπα μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Το κίτρινο σύνολο της Έβελυν Καζαντζόγλου φέρνει το φως της άνοιξης στην ντουλάπα μας
Photo: Instagram/@evelynkazantzoglou

Το παρεξηγημένο κίτρινο θα είναι ένα από τα χρώματα της σεζόν.

Η άνοιξη μπορεί να έχει αργήσει λίγο φέτος, με τα χιόνια και τον κρύο καιρό να συνεχίζονται και μέσα σε αυτή την εβδομάδα, ωστόσο οι προβλέψεις των μετεωρολόγων μας δίνουν την ελπίδα πως προβλέπεται άμεση βελτίωση της θερμοκρασίας. Έτσι και εμείς δεν χρειάζεται να κρατήσουμε άλλο τον ενθουσιασμό μας και το ανοιξιάτικο mood, που είχαμε βάλει κυριολεκτικά στον πάγο.

Ένα ακόμη τριήμερο της άνοιξης βρίσκεται εν όψει και αν έχει καλό καιρό, όπως μας λένε, θα κάνουμε επιτέλους τις εξόδους και τις βόλτες μας, βάζοντας τα πρώτα ξεκάθαρα spring vibes στα σύνολα μας. Και τι σημαίνει άνοιξη στο λεξιλόγιο της μόδας; Μα, φυσικά χρώματα.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, μία από τις πιο γνωστές και αγαπημένες μας influencers, μας έδωσε το απαραίτητο inspo και αυτή την φορά, θέλοντας να δώσει τον παλμό της εποχής. Η ίδια φημίζεται εξάλλου για το εξαιρετικό της γούστο και την φρέσκια αισθητική της, αφού δεν υπάρχει trend, που να μην έχει υιοθετήσει με ιδανικό τρόπο.

Το παρεξηγημένο κίτρινο.

Αυτήν την φορά επέλεξε ένα σύνολο σε κίτρινο χρώμα, που ξεχώρισε. Το κίτρινο είναι σε γενικές γραμμές ένα παρεξηγημένο χρώμα, που οι περισσότερες από εμάς δεν τολμούν να φορέσουν, ως μια απόχρωση που δίνει όγκο και δεν φαίνεται και τόσο chic. Ένας μεγάλος μύθος, αφού εάν επιλέξεις το «σωστό κίτρινο», τότε το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

marksspencer evelyn 1

Do it like Έβελυν.

Η Έβελυν φόρεσε μια pale απόχρωση του κίτρινου, που πλησιάζει την παλέτα των pastels, χωρίς να χάνει τίποτα από την λάμψη και την δυναμική του. Η ίδια επέλεξε ένα tailored παντελόνι σε ίσια γραμμή, με elegant τσάκιση. Στο πάνω μέρος συνδύασε ένα άνετο shacket, στο ίδιο ακριβώς χρώμα, με τσέπες και μεγάλα κουμπιά ταρταρούγα. Τα shackets, γενικότερα, ήταν από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και είναι το ιδανικό πανωφόρι για την ενδιάμεση θερμοκρασία.


https://www.instagram.com/p/CbItZq_MKA5

Το συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκές, retro inspired, γόβες με χοντρό τακούνι.

Και τα δύο items μπορείτε να τα βρείτε στην νέα ανοιξιάτικη συλλογή του Marks & Spencer.

Διαβάστε επίσης:

Η Αθηνά Οικονομάκου με το πιο άνετο casual σύνολο απογείωσε το total white

Saturday night out: Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο feminine φόρεμα συνδύασε δύο μεγάλες τάσεις