Τα 5+1 essentials που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου σύμφωνα με την Rosie Huntington-Whiteley

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5+1 essentials που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου σύμφωνα με την Rosie Huntington-Whiteley
Photo:Instagram/@rosiehw

Όλα τα basics που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου, παίρνοντας inspo από την iconic ντουλάπα της Rosie Huntington-Whiteley.

Υπάρχουν άπειροι λογαριασμοί με fashion content, οι οποίοι εμφανίζονται καθημερινά στο Instagram feed μας, ωστόσο κάποιοι πραγματικά ξεχωρίζουν.

Ένας από αυτούς είναι και της Rosie Huntington-Whiteley. Και αυτό όχι γιατί πρόκειται για μία ομολογουμένως μαγνητιστικά όμορφη γυναίκα, αλλά κυρίως λόγω της αψεγάδιαστης αισθητικής της και του απίστευτου style της, που όλες θέλουμε να αντιγράψουμε. Η Rosie είναι λάτρης του minimal style, σε αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία, αφού δεν θα την δεις ποτέ με κάτι υπερβολικό, όπως έντονα χρώματα ή prints.

Το λευκό, το μαύρο, όλη η παλέτα του beige, το μπλε και το γαλάζιο, το ενημερωμένο καφέ και το grey, μοιάζουν να είναι τα μοναδικά χρώματα που έχει στην ντουλάπα της, με το profile της να είναι ο παράδεισος των basics. Απλές, καθαρές γραμμές, άλλωτε oversized και άλλωτε κοντά στο γυναικείο σώμα, τολμηρά cut outs, feminine σιλουέτες και κάποια statement pieces, είναι τα κυριότερα συστατικά των everyday looks που μας παρουσιάζει μπροστά στο καθρέφτη της, με μια σειρά από mirror selfies.


https://www.instagram.com/p/CSwvTYUH9WR

Τα essentials που δεν αποχωρίζεται η Rosie Huntington-Whiteley.

Ακόμη και αν δεν είσαι fan του minimal και της basic αυτής αισθητικής, υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένα key items που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου, τα λεγόμενα essentials. Ναι, οκ, η μόδα πια δεν έχει στερεοτυπικούς κανόνες με το τι πρέπει να φοράς και τι όχι, και δικαίως. Όμως, την επόμενη φορά που θα βρεθείς μπροστά στην ντουλάπα σου χωρίς έμπνευση και χρόνο, θα θυμηθείς αυτά τα basics που θα σου έλυναν τα χέρια.


https://www.instagram.com/p/CTSV9nKsGWl

Η λίστα με τα 5+1 αγαπημένα staples:

1. Δερμάτινη καμπαρντίνα: Αν αγαπάς το δέρμα, go for it. Η καμηλό απόχρωση που επέλεξε η Rosie είναι ότι πιο ενημερωμένο για φέτος.

2. Λευκό πουκάμισο: Η oversized γραμμή, σε ανδρόγυνο στυλ θα σε βοηθήσει με το styling.

3. Little black dress: Τα λόγια είναι περιττά. Επέλεξε με βάση το σωματότυπο σου, το fit που σου ταιριάζει.

4. Μαύρη καμπάνα παντελόνι: Ένα ελαστικό ύφασμα θα σε βοηθήσει να την εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολα.Αν προτιμάς τις tailored γραμμές, τότε πήγαινε σε ένα flared παντελόνι με ψηλή μέση και τσάκιση.

5. Leather shopper bag: Διάλεξε ένα basic χρώμα και μια τύπου ορθογώνια μεγάλη shopper με προσεγμένες λεπτομέρειες, όπως τα εξώρραφα και τα κρόσσια.

6. Satin pyjama set: Είναι ένα combo που πολλοί δεν θα έβαζαν στα essentials, εμείς όμως το κάνουμε, αφού έχει πλέον πάρει την αξία του κλασικού. Μαύρο ή λευκό, ένα σατέν σετ τύπου pyjamas είναι ένα ολοκληρωμένο outfit τύπου uniform, που πετυχαίνει πάντα.

Διαβάστε επίσης:

Το κίτρινο σύνολο της Έβελυν Καζαντζόγλου φέρνει το φως της άνοιξης στην ντουλάπα μας

Τα 10 most wanted κομμάτια των νέων Fall 2022 συλλογών που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα