Η Gigi Hadid με boho λευκό γιλέκο έκανε το πιο iconic layering της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Gigi Hadid με boho λευκό γιλέκο έκανε το πιο iconic layering της άνοιξης
Photo: Instagram/@elderordonez1

Ο φακός την συνέλαβε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με σύνολο σε neutral παλέτα.

Έχεις βαρεθεί να το ακούς, έχουμε βαρεθεί να το λέμε: layering. Αυτό είναι το κλειδί του ανοιξιάτικου στυλ, σε μια περίοδο που άλλη είναι η θερμοκρασία το πρωί και άλλη το βράδυ. Για να βοηθήσουμε, λοιπόν, τον εαυτό μας επιλέγουμε items σε βασικά, ουδέτερα χρώματα και ελαφριά σχετικά ρούχα, τα οποία μπορούν να φορεθούν σε στρώσεις.

Αυτή τη φορά το απόλυτο street style inspo έρχεται από την Gigi Hadid, που με τις εμφανίσεις της στους δρόμους της Νέας Υόρκης παραδίδει μαθήματα στυλ. Η ίδια βρίσκεται σε μια νέα περίοδο της ζωής της γενικότερα, αλλά και ειδικότερα ως προς το style της, με τα κατάξανθα, πλατινέ μαλλιά της να έχουν γίνει το νέο talk of the town.

Το boho γιλέκο της Gigi Hadid απογείωσε το coolness.

Η Gigi επέλεξε ένα σύνολο στις αποχρώσεις του σκούρου beige με λεπτομέρειες στο χρώμα της κρέμας. Φόρεσε ένα low waisted cargo παντελόνι, που σταματά λίγο πάνω από τον αστράγαλο. Από πάνω συνδύασε ένα oversized πουκάμισο σε καμηλό και από μέσα έβαλε το κλασικό της, λευκό tank top. Λευκές αθλητικές κάλτσες, λευκά δερμάτινα sneakers και μια λευκή cross bag συμπλήρωσαν το look. Τα 90s στρογγυλά γυαλιά της, με ivory σκελετό ήρθαν για να απογειώσουν την new age αισθητική.


https://www.instagram.com/p/Cba8SCeOPA0

Το item, όμως, που ξεχώρισε και έντυσε όλο το υπόλοιπο σύνολο, ανεβάζοντας το coolness, ήταν ένα λευκό oversized γιλέκο της Isabel Marant. To συγκεκριμένο κομμάτι είναι από την SS20 συλλογή της Γαλλίδας σχεδιάστριας που έχει ταυτιστεί με το μποέμικο στυλ, το οποίο μάλιστα η Gigi είχε φορέσει και στο catwalk.


https://www.instagram.com/p/Cba9o2EOBQl

Με τους έντονους signature ώμους της Marant και folkore κεντήματα στα πλαϊνά, έδωσε ένα boho twist σε ένα κατά τα άλλα basic, casual σύνολο.

Διαβάστε επίσης:

Bell heels: Η νέα τάση στα τακούνια που θα σε κάνει να πετάξεις τα stilettos σου

Show some leg: Η μόδα αυτή την άνοιξη ανεβάζει το σκίσιμο σε φούστες και φορέματα