Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με maxi δερμάτινη καμπαρντίνα είναι το απόλυτο inspo της ημέρας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με maxi δερμάτινη καμπαρντίνα είναι το απόλυτο inspo της ημέρας
Photo: Instagram/@evridiki_valavani

Είναι το πανωφόρι της σεζόν και η Ευρυδίκη έκανε την πιο hot αγορά!

Φέτος, οι επιστροφές στην μόδα, εκτός του ότι είναι πολλές, αφού περνάμε ένα ξεκάθαρο nostalgia mood, είναι ίσως και αρκετά εκκεντρικές. Υπάρχουν, δηλαδή τάσεις που σε κάποιες από εμάς μοιάζουν αρκετά edgy, οπότε και τις θεωρούμε προνόμιο των πιο τολμηρών.

Δύο από αυτές είναι πιθανότατα και το goth, που επανήλθε χάρη στην Gen Z, αλλά και το matrix style. Στην περίπτωση του πρώτου, ναι, μιλάμε για αυτό ακριβώς που κατάλαβες. Τα gothic ρούχα είναι και πάλι στο προσκήνιο και μια ματιά στα Instagram accounts των Kourtney Kardashian και Megan Fox θα σε πείσει για αυτό. Το matrix style έχει, όπως δηλώνει και το όνομα του τις ρίζες του στην δημοφιλή ταινία (αναμενόμενο), αλλά περιορίζεται στην αντιγραφή του iconic style των πρωταγωνιστών με τα vinyl pieces και φυσικά την maxi καμπαρντίνα του Neo.


https://www.instagram.com/p/CZ2sSiNPN1_

Όλα, όμως, αυτά μπορούν πολύ εύκολα να έρθουν στην καθημερινότητα μας και να εντάξουμε και εμείς την τάση στα everyday looks μας, χωρίς όλα αυτά τα κάπως ακραία στοιχεία.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη συδνύασε δύο τάσεις σε ένα πανωφόρι.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας έδειξε τον τρόπο να φέρουμε τις πιο edgy τάσεις της σεζόν στην ντουλάπα μας με ένα και μόνο item. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία στο προσωπικό της Instagram account, όπου φορά το πιο updated πανωφόρι της άνοιξης, μια maxi, δερμάτινη καμπαρντίνα σε κλασικό double breasted fit και ζώνη. Με το συγκεκριμένο ρούχο έφερε δύο τολμηρά trends σε ένα casual chic σύνολο.


https://www.instagram.com/p/CbaIVgYMoT5

Την συνδύασε με ένα μαύρο washed out denim παντελόνι, ένα πλεκτό ζιβάγκο στο χρώμα της άμμου και ένα ζευγάρι ασπρόμαυρα sneakers. Ολοκλήρωσε το look με μαύρα ορθογώνια γυαλιά και μια δερμάτινη cross bag.

Παρατήρησε πως όλο το υπόλοιπο outfit είναι πάρα πολύ απλό, με casual chic στοιχεία και λιτές γραμμές και το μόνο extravagant κομμάτι είναι η συγκεκριμένη καμπαρντίνα. Έτσι, κρατάς τις ισσοροπίες. Επίσης, το όλο σύνολο δεν έχει όγκους και το fitting είναι loose. Μπορείς, λοιπόν, και εσύ να αποκτήσεις ένα statement piece και να το φέρεις στα δικά σου μέτρα, με το κατάλληλο styling.

Διαβάστε επίσης:

Varsity jacket: Το πιο cool πανωφόρι της άνοιξης που έχει ενθουσιάσει τις street stylers

Τα 5+1 essentials που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου σύμφωνα με την Rosie Huntington-Whiteley