Η απαστράπτουσα Kate και όλες οι εμφανίσεις των royals από το μνημόσυνο του Πρίγκιπα Φίλιππου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η απαστράπτουσα Kate και όλες οι εμφανίσεις των royals από το μνημόσυνο του Πρίγκιπα Φίλιππου
Photo: AP Images

Οι royals έφθασαν στην τελετή για το μνημόσυνο του Πρίγκιπα Φίλιππου και οι εμφανίσεις τους ακολούθησαν το πρωτόκολλο με στυλ.

Στις 9 Απριλίου συμπληρώνεται ο πρώτος χρόνος χωρίς τον Πρίγκιπα Φίλιππο. 'Ενας ολόκληρος χρόνος χωρίς τον αγαπημένο Φίλιππο της Βασίλισσας Ελισάβετ, που έγινε ο άντρας της και ανακηρύχθηκε Πρίγκιπας, παρά την αρχική αντίδραση της οικογένειας της. Η 25χρονη τότε Ελισάβετ έκανε την δική της επανάσταση και ακολούθησε την καρδιά της.

Χθες, λοιπόν, στις 29 Μαρτίου διοργανώθηκε από το Παλάτι ένα μνημόσυνο προς τιμήν του, όπως του άξιζε, για να μπορέσουν οι royals να του αποδώσουν τον απαραίτητο φόρο τιμής, κάτι που δυστυχώς δεν μπόρεσε να γίνει και στην κηδεία του, αφού πραγματοποιήθηκε εν μέσω καραντίνας.

Οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης βρέθηκαν, φυσικά, στο Westminster Abbey για να παρακολουθήσουν την τελετή, με την απουσία των Harry και Megan Markle να είναι για ακόμη μια φορά το μελανό σημείο της ημέρας.

Η stylish Kate Middleton έκλεψε τα φλας.

Τα βλέμματα στράφηκαν στην Kate Middleton και τον Πρίγκιπα Williams, οι οποίοι έφθασαν στο αβαείο απόλυτα κομψοί και εμφανώς σεταρισμένοι, σε άψογο πουά print. Η Kate επέλεξε, για ακόμη μια φορά, ένα φόρεμα από την μαέστρο των πιο chic dresses, της Alessandra Rich, με ένα midi polka dress, με μακρύ μανίκι, turtleneck, ασορτί ζώνη και plisse φούστα. Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες suede γόβες Gianvitto Rossi, ένα beige suede clutch Russell & Bromley και ένα καπέλο Lock & Co. Hatters σε μαύρη ψάθα, με beige λεπτομέρειες. Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι, φυσικά, τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της Πριγκίπισσας Diana.

Britain Prince Philip Memorial 4

Μία ακόμη χαριτωμένη λεπτομέρεια ήταν οι polka dot γραβάτες του Πρίγκιππα William και George, ενώ η μικρή Charlotte φόρεσε ένα blue black παλτό και χαριτωμένες ballerinas.

Την τελετή παρακολούθησαν φυσικά και ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του, Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, η οποία εμφανίστηκε με κυπαρισσί σύνολο,με μαύρες λεπτομέρειες, από την σχεδιάστρια Fiona Clare Aldridge.

Britain Prince Philip Memorial 7

Το dress code της τελετής σύμφωνα με το πρωτόκολλο απαιτεί σκούρα χρώματα, κάτι το οποίο ακολούθησαν πιστά οι παρευρισκόμενοι με τις κυρίες να επιλέγουν κυρίως αποχρώσεις του σκούρου πράσινου, βλέπε την Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας, όπως και την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ, το navy blue, το grey, το μπορντώ και φυσικά το μαύρο.

Britain Prince Philip Memorial 10
Britain Prince Philip Memorial 11
Britain Prince Philip Memorial 5

Διαβάστε επίσης:

Η Σοφία Καρβέλα σου δείχνει πώς να βάλεις τα western booties την άνοιξη

4 street style trends που είναι τώρα hot στους δρόμους του Παρισιού