The challenge is open: Οι πιο έξυπνες συμβουλές για chic σύνολα με leggings

Ναταλία Κατσακιώρη
The challenge is open: Οι πιο έξυπνες συμβουλές για chic σύνολα με leggings
Photo: Imax Tree

Κι όμως τα κολάν μπορούν να γίνουν η βάση ενός sophisticated outfit, αρκεί να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας!

Πολλές από εμάς έχουν ακόμη στο μυαλό τους το κολάν ως ένα μέρος του athleisure look του γυμναστηρίου. Οπότε η πραγματική πρόκληση είναι το να μπορέσουμε να το βγάλουμε από την εικόνα των yoga pants και των loungewears, και να το δούμε ως έναν minimal -yet stylish- καμβά, πάνω στον οποίο θα χτίσουμε νέα, sophoisticated σύνολα.

Όπως λέμε εδώ συνεχώς, τα πάντα είναι ζήτημα συνδυασμών και styling, αφού ένα εφευρετικό χέρι μπορεί να παντρέψει και τα πια ετερόκλητα κομμάτια. Στην πραγματικότητα υπήρχαν πάντοτε πολλές γυναίκες, που αγαπούσαν ανέκαθεν τα leggings και φρόντιζαν να τα εντάσσουν διαχρονικά στα everyday looks τους, ακόμη και σε βραδινές εξόδους τους με φίλους.

Φέτος, οι fans των leggings φαίνεται πως αυξήθηκαν κατακόρυφα, αν λάβουμε υπόψη μας τις εικόνες που καταφθάνουν σε εμάς, μέσω του instagram feed μας. Τα κολάν είναι το νέο cool παντελόνι, που ήρθε να μας ξεκουράσει και να βάλει ένα ενδιαφέρον twist στην γκαρνταρόμπα μας.


https://www.instagram.com/p/CZkAJ44JFsc

Οι 5 πιο εύκολοι τρόποι για να κάνεις το κολάν σου συνώνυμο του chic.

Στόχος μας είναι να πείσουμε και τις διστακτικές! Έτσι το fashion team του Queen.gr μοιράζεται μαζί σας 5 απλά styling tricks, τα οποία θα κάνουν τα leggings σου το νέο σου αγαπημένο passe partout.

1. Επένδυσε σε ένα ποιοτικό item: Ναι, μπορεί να ακούγεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι. Αν θέλεις να φορέσεις το κολάν σου στο γραφείο ή σε ένα χαλαρό dinner, τότε η εμφάνιση του πρέπει να είναι ανάλογη. Δηλαδή να μην είναι ξεβαμμένο, να μην έχει τραβήγματα, κόμπους ή σπασμένες ραφές.

2. Μην το συνδυάζεις με sweaters: Γενικά μην συνδυάζεις πια τα leggings σου με αθλητικά, sporty look pieces, όπως hoodies, ζακέτες φούτερ και ελαστικά tops. Επέλεξε statement κομμάτια όπως ανάλαφρα, θηλυκά πουκάμισα, blazers και φαρδιά φορέματα που μπορούν να φορεθούν από πάνω.

estellechemouny 269731555 1980855158741828 8261186423432895523 n

3. Απόκτησε μία από τις νέες τάσεις στα leggings: Τα δύο πιο updated σχέδια που μπορείς να εντάξεις αυτή την στιγμή στη ντουλάπα σου είναι τα slit pants, δηλαδή τα κολάν εκείνα με το γνωστό σκίσιμο στο τελείωμα, και τα stirup leggings με το ελαστικό λουράκι που περνάει κάτω από το πόδι, για ένα πιο ρομαντικό ballerina look.

4. Loafers και sandals αντί για sneakers: Τα παπούτσια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα outfit και μια ετερόκλητη επιλογή μπορεί να αλλάξει εξολοκλήρου τον χαρακτήρα του.

leggings leather blazer

5. Πες ναι στην μονοχρωμία: Τα κολάν που φοράμε στις γνωστές μας αθλητικές δραστηριότητες έχουν συνήθως διάφορα prints και σχέδια. Για ένα chic, όμως, σύνολο, επέλεξε την μονοχρωμία, προκειμένου να αποφύγεις τα λάθη.


https://www.instagram.com/p/CPWef--j00s

Διαβάστε επίσης:

Μελισσάνθη Σπέη: Η ελληνική παράδοση μέσα από τα μάτια μιας νέας δημιουργού της avant garde

Tο πιο εύκολο styling trick που θα δώσει ανοιξιάτικο αέρα στα σύνολα σου με μία και μοναδική κίνηση