Η Μπέττυ Μαγγίρα συνδύασε το πορτοκαλί κοστούμι της με τις πιο fun γόβες

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μπέττυ Μαγγίρα συνδύασε το πορτοκαλί κοστούμι της με τις πιο fun γόβες
Photo: Instagram/@betty_maggira

Η Μπέττυ Μαγγίρα με το πιο ενδιαφέρον colorblocking της άνοιξης!

Χρώματα και coloblocking πάνε μαζί. Λέγοντας colorblocking, για όσες είναι αρχάριες, εννοούμε την ικανότητα να αναμειγνύουμε τα χρώματα, σε πετυχημένους συνδυασμούς. Αλλά όχι οποιαδήποτε χρώματα, αλλά τα πιο έντονα χρώματα της παλέτας μας, όπως το κίτρινο, το πράσινο, το μπλε και το φούξια. Το συγκεκριμένο styling trick θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί πολύ εύκολα η ισορροπία των χρωμάτων μπορεί να ξεφύγει και το αποτέλεσμα θα είναι μάλλον ατυχές.

Αυτή την φορά πήραμε ένα απόλυτα πετυχημένο παράδειγμα από μία άκρως στυλάτη και κομψή γυναίκα, την Μπέττυ Μαγγίρα. Η Μπέττυ μας έχει εντυπωσιάσει με τα καθημερινά σύνολα της στην πρωινή της εκπομπή. Φυσικά, πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της τηλεόρασης, αφού το πρώην μοντέλο και ηθοποιός, διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες.

Η άνοιξη ήρθε και η Μπέττυ, που αγαπά ιδιαίτερα τα χρώματα και τις statement εμφανίσεις, είναι η master του colorblocking. Επιλέγει διαχρονικά σύνολα με κλασικές γραμμές, που εκπέμπουν πάντα μία θηλυκότητα και ένα sexiness.

Το πορτοκαλί κοστούμι της Μπέττυς Μαγγίρα είναι το πιο φωτεινό outfit που μπορείς να βάλεις.

Μέσα από μία ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε την Μπέττυ Μαγγίρα με το πιο bold πορτοκαλί κοστούμι της άνοιξης. Γενικά, το πορτοκαλί δεν είναι ένα αγαπημένο χρώμα των γυναικών, αφού το θεωρούν δύσκολο να συνδυαστεί με κάποιο άλλο χρώμα. Η Μπέττυ φόρεσε ένα total orange κοστούμι με ένα flared παντελόνι, σε 70s στυλ και wave τελείωμα. Από μέσα επέλεξε ένα απλό tank top, σε rib πλέξη με ανοιχτό ντεκολτέ.


https://www.instagram.com/p/Cb2fkQ4ACSP

Αυτό, όμως, που έκανε την διαφορά και απογείωσε το colorbocking ήταν οι suede pointe γόβες της σε σκούρο magenta. Η αντίθεση των δύο χρωμάτων ήταν ιδανική και αρκετά διακριτική, αφού έβαλε το touch της δεύτερης απόχρωσης σε ένα αξεσουάρ και όχι ένα κεντρικό item, όπως το πανωφόρι της. Αυτό βοηθά στο να κρατηθούν οι ισορροπίες στο look και να μην φανεί υπερβολικό.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό pony tail και το μακιγιάζ της απλό, σε φυσικούς τόνους.

Διαβάστε επίσης:

Η Emily Ratajkowski φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι της με το πιο cool σακάκι που είναι τάση

Get the look: 6 σύνολα για να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με στυλ