Η Emily Ratajkowski φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι της με το πιο cool σακάκι που είναι τάση

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Emily Ratajkowski φόρεσε το δερμάτινο παντελόνι της με το πιο cool σακάκι που είναι τάση
Photo: Instagram/@elderordonez1

Μπορείς να βάλεις την άνοιξη το δερμάτινο παντελόνι σου; Η Emrata σου δείχνει τον τρόπο.

Η μόδα δεν έχει πλέον σταθερές τάσεις και εποχές. Τα ρούχα έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια να γίνονται seasonless, πράγμα πολύ ευχάριστο και συμβατό με τις αρχές της βιωσιμότητας, αφού οι ανάγκες του πλανήτη μας οδηγούν πλεόν στο να μειώσουμε τις αγορές μας και να προσπαθούμε να επαναχρησιμοποιούμε όλα τα essentials της ντουλάπας μας διαχρονικά.

Αυτό σημαίνει πως όλα τα items που αγάπησες και φόρεσες με μανία τον πεαρσμένο χειμώνα, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο προσκήνιο του ανοιξιάτικου mood. Ένα από αυτά είναι και το leather pants μας, aka το δερμάτινο παντελόνι μας, μιας και το δέρμα ήταν φέτος η απόλυτη τάση, τόσο σε παντελόνια, όσο και σε blazers, trench coats και shorts. Αν έχεις ακόμη αμφιβολίες για το πώς θα μπορέσεις να δώσεις μια ανοιξιάτικη πνοή σε ένα εξ ορισμού χειμερινό piece, αξιοποιώντας το κατά τους επόμενους μήνες, η Emily Ratajkowski έχει την απάντηση σε όλα σου τα ερωτήματα.

Η Emrata έφερε το δερμάτινο παντελόνι στην άνοιξη με τον πιο επίκαιρο συνδυασμό.

Τα street style looks της Emily στους δρόμους της Νέας Υόρκης είναι κάτι παραπάνω από inspiring, αφού η Emrata είναι ένα από τα αγαπημένα μας style icons, για το effortless coolness των καθημερινών outfits που επιλέγει, δίνοντας πάντα ένα σύγχρονο twist, συνδυάζοντας κλασικά staples με πολύ επιτυχημένο τρόπο.


https://www.instagram.com/p/CbdqdN2O-zf

Αυτή την φορά επέλεξε να εντάξει το μαύρο δερμάτινο παντελόνι της σε ένα casual chic look, καθώς έβγαζε βόλτα τον σκύλο της. Φυσικά, μιλάμε για ένα low rise leather pants, αφού ξέρουμε όλοι την εμμονή της με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, το οποίο συνδύασε με το signature πλέον για εκείνη bra top, διαλέγοντας ένα μαύρο cropped top σε στυλ tank. Από πάνω έκανε το απαραίτητο layering με ένα oversized λευκό πουκάμισο και ένα αντίστοιχο σακάκι με loose γραμμή στο πιο statement style της σεζόν. Πρόκειται για ένα σακάκι από τα Harve Studio, ένα από τα αγαπημένα brands της, από το οποίο επέλεξε το contrasted vintage blazer της συλλογής, που είναι ακριβώς ότι δηλώνει. Ένα σακάκι που δημιουργήθηκε από την ένωση δύο παλιών blazers σε διαφορετικό χρώμα, κάνοντας ένα άκρως ενδιαφέρον contrast.


https://www.instagram.com/p/CbfOoE0OtN-

Το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι cowboy boots σε μαύρο χρώμα και ένα μαύρο jockey καπέλο.

Το half and half style είνα ότι πιο ενημερωμένο μπορείς να φορέσεις τώρα, είτε επιλέγοντας ένα έτοιμο κομμάτι, είτε (γιατί όχι!) δημιουργώντας μόνη σου ένα contrasted blazer με δύο παλιά σου σακάκια που δεν φοράς πια. Έτσι το νέο σου item θα είναι απόλυτα unique.

Διαβάστε επίσης:

Dress to impress: Το maxi floral φόρεμα της Έβελυν Καζαντζόγλου είναι ότι πιο stylish θα δεις σήμερα

Color pop: Τα 5 χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις τσάντες της άνοιξης