Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απογείωσε το canadian tuxedo με την πιο ενημερωμένη εκδοχή της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απογείωσε το canadian tuxedo με την πιο ενημερωμένη εκδοχή της άνοιξης

Το total denim είναι ο πιο εύκολος και stylish συνδυασμός της εβδομάδας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μία από τις πιο stylish γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Φροντίζει να είναι πάντα κομψή και ενημερωμένη για τος τελευταίες τάσεις. Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε πως η Σταματίνα είναι ένας casual τύπος, αντίθετα προτιμά τα chic σύνολα και είναι σπάνιες οι στιγμές που θα την δούμε με denim. Όταν, όμως, αποφασίζει να το κάνει το πηγαίνει all the way, βάζοντας την πιο hot τάση της σεζόν.

Έτσι και αυτή την φορά, είδαμε την Σταματίντα Τσιμτσιλή με ένα total denim look, σε στυλ canadian tuxedo. Την φωτογραφίας μοιράστηκε μαζί μας η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φροντίζει να αναβάζει κάθε της εμφάνιση. Στην σχετική ανάρτηση την βλέπουμε να ποζάρει άνετη και χαλαρή, κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο, στα στενά γύρω από την Ακρόπολη και το outfit που επέλεξε τράβηξε σίγουρα τα βλέμματα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πιο ενημερωμένο canadian tuxedo.

Στο συγκεκριμένο look η δημοφιλής παρουσιάστρια μας έδειξε πώς το τζιν ύφασμα μπορεί να φαίνεται εξίσου σικάτο με ένα πιο επίσημο σύνολο, αν επιλέξεις τις σωστές γραμμές. Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα φόρεσε ένα wide leg denim παντελόνι, με μήκος που φθάνει ακριβώς πάνω στον αστράγαλο, ένα ιδιαίτερα κολακευτικό και άνετο fit για τις περισσότερες γυναίκες. Από πάνω, όμως, δεν φόρεσε το αναμενώμενο jean jacket ή πουκάμισο, όπως θα επιλέγαμε παραδοσιακά για ένα total denim outfit, αλλά την είδαμε με ένα κλασικό τζιν γιλέκο φορεμένο σαν top.


https://www.instagram.com/p/CcCauZDqbU7

Τα γιλέκα έχουν κάνει δυναμικό comeback στην μόδα, ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, και ο τρόπος που το φόρεσε η Σταματίνα, σαν top χωρίς τίποτα άλλο από μέσα, είναι ότι πιο επίκαιρο στο styling της άνοιξης.

Ολοκήρωσε το look με ένα ζευγάρι mules, σε glossy μωβ χρώμα, με minimal αισθητική, δίνοντας μία νότα χρώματος σε ένα διαχρονικά αγαπημένο σύνολο.

Δοκίμασε και εσύ το total τζιν, ακολουθώντας την πρόταση της Σταματίνας, αν θες να ανανεώσεις τα casual σύνολα σου και να υιοθετήσεις δύο elevated τασεις της σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Τα platformed highheels είναι τάση και η JLo τα φοράει ήδη -Μάθε τα πάντα για το πιο hot shoe trend

Τζιν + μαρινιέρα: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σου δείχνει πως να φορέσεις τον πιο κλασικό συνδυασμό