Η Ζέτα Μακρυπούλια με ριγέ pyjama set φόρεσε το πιο στυλάτο all over σύνολο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ζέτα Μακρυπούλια με ριγέ pyjama set φόρεσε το πιο στυλάτο all over σύνολο

Photo: Instagram/@christos_alexandropoulos

Εσύ θα φόραγες ένα σετ πιτζάμες έξω; Δες την Ζέτα Μακρυπούλια και πάρε έμπνευση!

Τα sets είναι τάση! Αυτό πρέπει ήδη να το έχεις καταλάβει. Ακόμα και αν δεν συγκαταλέγεσαι στις θαυμάστριες των total outfits, πρέπει να παραδεχτείς πως δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από ένα look που είναι από μόνο του ολοκληρωμένο και έτοιμο να το φορέσεις, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις την παραμικρή κίνηση styling.

Αν, λοιπόν, δεν έχεις πεισθεί ακόμη να ενδώσεις στην γοητεία ενός total combo, τα pyjama sets της άνοιξης θα σε κάνουν να το ξανασκεφτείς. Τα έχεις δει, εδώ και πολλές σεζόν, στο street style, αλλά και στα αγαπημένα σου καταστήματα: με prints, patterns, χρώματα και ανάλαφρα satin υφάσματα, ήρθαν για να δώσουν μία φρέσκια νότα στην ρουτίνα σου.

Η Ζέτα Μακρυπούλια με ριγέ pyjama set.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, μαζί με τον στυλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, μας χαρίζουν καθημερινά τα πιο ενημερωμένα σύνολα, στην εκπομπή Ρουκ Ζουκ που παρουσιάζει η δημοφιλής ηθοποιός. Αυτή την φορά, επέλεξε ένα total stripped σετ τύπου pyjama, με λευκές και μπλε navy ρίγες.

https://www.instagram.com/p/CcLfnGXsZ02

Το όλο outfit μπορεί να σου φαινόταν κάπως παρωχημένο, όμως η μεγάλη δερμάτινη ζώνη, σε ασορτί σκούρο μπλε χρώμα, τόνισε την μέση και έδωσε την απαραίτητη γραμμή στο σύνολο, που συμπληρώθηκε ιδανικά με ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα sneakers.

Tα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα 90s updo, με τις φράντζες να πέφτουν στο πρόσωπο, ενώ το μακιγιάζ της παρέμεινε σε φυσικούς τόνους.

Τα pyjama sets είναι η πιο εύκολη και ανάλαφρη λύση για τα casual chic σύνολα που θέλεις να δημιουργήσεις. Εύκολα και απόλυτα άνετα, θα δώσουν έναν φρέσκο αέρα. Φόρεσε το set σου με ένα ζευγάρι loafers ή ενημερωμένα mules.