Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πιο επιτυχημένο combo που λειτουργεί πάντα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πιο επιτυχημένο combo που λειτουργεί πάντα

Ένας από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς της άνοιξης, με τα πιο απαραίτητα items που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου.

Η άνοιξη μπορεί να έχει έρθει, αλλά πολλές από εμάς εξακολουθούν να μην βρίσκονται στο κατάλληλο mood. Λίγο οι βροχούλες των ημερών, λίγο η πίεση πριν τις γιορτές και οι υποχρεώσεις πριν φύγουμε από την πόλη για Πάσχα, και τα καθημερινά μας outfits επέστρεψαν στο jean, sneakers και t-shirt στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Για αυτό και εμείς βρήκαμε έναν κομψό και εύκολο συνδυασμό, που θα σας δώσει την καλύτερη εναλλακτική τις μέρες που πρέπει να βάλετε κάτι πιο elevated. Το inspo έρχεται από την αγαπημένη μας Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Instagran account της, όπου και την είδαμε με ένα σύνολο που μυρίζει άνοιξη.

Η Σταματίνα διαθέτει ούτως ή άλλως έναν από τους πιο ενημερωμένους λογαριασμούς στα social media, επέλεξε ένα σύνολο με μία midi φούστα και ένα top έκπληξη, το οποίο και πρέπει να ξαναβάλεις στην καθημερινότητα σου. Ένα item passe partout, το οποίο προσφέρει απόλυτη άνεση.

Φούστα + body: Ο πιο stylish συνδυασμός της άνοιξης.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με μία φούστα παρεό, μία από τις κορυφαίες τάσεις του περσινού καλοκαιριού, την οποία θα φορέσουμε και φέτος. Η Σταματίνα επέλεξε μία απόχρωση του σκούρου καφέ, ένα χρώμα που είδαμε παντού τον χειμώνα, με λευκά και κίτρινα printed σχέδια. Το τελείωμα της προσφέρει μία θηλυκή νότα, με χαριτωμένα βολάν να αγκαλιάζουν τα πόδια και να δίνουν κίνηση.

https://www.instagram.com/p/CcXCeWWqv_l

Το top της είναι, όμως, το κομμάτι στο οποίο πρέπει να σταθείς. Γιατί μπορεί να φαίνεται ως ένα απλό μαύρο tank top, αλλά πρόκειται για ένα κορμάκι, από την ελληνικό brand «The C Edition». Τα bodies είναι μία αγαπημένη επιλογή των γυναικών, ειδικά ένα κομμάτι με εξαιρετική ποιότητα και μελετημένο fit μπορεί να γίνει το πιο εύκολο και άνετο item της ντουλάπας σας.

Η Σταματίνα ολοκλήρωσε το look με μαύρα, minimal πέδιλα και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κρεμαστές μαργαρίτες. Η μαργαρίτα είναι ένα από τα decoartions που δίνουν μια φρέσκια, παιχνιδιάρικη και ανοιξιάτικη νότα.