Μπότες την άνοιξη; Η Φαίη Σκορδά και η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνουν ποιο στυλ πρέπει να επιλέξεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Μπότες την άνοιξη; Η Φαίη Σκορδά και η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνουν ποιο στυλ πρέπει να επιλέξεις

Photo: Instagram/@fayskorda

Η άνοιξη μπορεί να ήρθε, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα ξεχάσεις ακόμη τις αγαπημένες σου μπότες.

Ο καιρός φέτος είναι η αλήθεια πως μας έχει κάπως τρελάνει. Από τα κρύα και τα χιόνια μέσα στον Μάρτιο, σε ανοιξιάτικες -έως καλοκαιρινές- θερμοκρασίες τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Αυτές οι μεγάλες εναλλαγές κάνουν την ζωή μας δύσκολη, και το καθημερινό styling ακόμη δυσκολότερο. Αν είσαι και εσύ μπερδεμένη με το τι μπορείς να φορέσεις αυτές τις μέρες, το fashion team του Queen.gr είναι και πάλι εδώ για σένα, για να σου δώσει τις πιο elevated προτάσεις.

Η σωστή λέξη σε αυτήν την περίπτωση είναι το mix and match. Κράτα, δηλαδή, τα αγαπημένα σου κομμάτια από την χειμερινή αλλά και την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου και συνδύασε τα δημιουργικά μεταξύ τους. Μπλέξε το χρώμα και τα spring prints με όλα τα fashion staples της χειμερινής σεζόν και δημιούργησε το δικό σου στυλ, που δεν θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου.

Ένα από τα πιο κλασικά, άνετα και αγαπημένα ζευγάρια μας είναι φυσικά οι μπότες. Τις φορέσαμε μέσα στο χειμώνα μετά μανίας, αφού εάν υπήρξε μία σεζόν που αποθέωσε τις διαφορετικές εκδοχές τους, αυτή ήταν η FW2021. Μπορείς αλήθεια να συνεχίσεις να τις φοράς και την άνοιξη; Και αν ναι, τότε πώς να τις συνδυάσεις;

Η Φαίη Σκορδά και η Αθηνά Οικονομάκου με τις hot μπότες της άνοιξης.

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε το ερώτημα: ναι, μπορείς να βάλεις τις μπότες σου την άνοιξη. Να σε ενημερώσω μάλιστα ότι μπορείς να τις φορέσεις ακόμη και το καλοκαίρι, αν κάνεις το κατάλληλο styling και επενδύσεις σε ένα ζευγάρι summer boots(θα σου πω τα πάντα για αυτό εν καιρώ). Η Φαίη Σκορδά και η Αθηνά Οικονομάκου διάλεξαν τις πιο υπέροχες, ανοιξιάτικες μπότες που μπορείς να βάλεις τώρα. Και οι δύο φόρεσαν ένα ζευγάρι bohemian μπότες με κρόσσια στο πλάι, που χαρίζουν κίνηση και ήταν από τις πιο αγαπημένες τάσεις της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CckTtIlt9YY

Η Αθηνά επέλεξε suede μπότες με χαμηλό, άνετο τακούνι και pointy μύτη, σε cowboy στυλ. Το beige neutral χρώμα τους ταιριάζει ιδανικά με το υπόλοιπο total white σύνολο της και την ανάλαφρη διάθεση της. Από την άλλη η Φαίη έβαλε ένα αντίστοιχο ζευγάρι σε μαύρο matte δέρμα με κρόσσια και ψηλό τακούνι, που συνδύασε με ένα μαύρο σορτσάκι και ένα stripped ασπρόμαυρο πουκάμισο.

https://www.instagram.com/p/CcYBJlVtpK_

Όπως κατάλαβες ήδη, το κλειδί στο όλο styling είναι να συνδυάσεις αυτό το boho ζευγάρι μπότες με ένα κοντό, mini item, όπως η λευκή φούστα της Αθηνάς ή το σορτσάκι της Φαίης. Μην βάλεις σε καμία περίπτωση καλσόν, αλλά ένα ανάλαφρο top με αέρινο ύφασμα. Αυτή η αντίθεση στα υλικά είναι που κάνει το outfit απόλυτα stylish.