Οδηγός αγοράς: Τα skinny jeans είναι πάλι στην μόδα; Τα πιο stylish σχέδια της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα skinny jeans είναι πάλι στην μόδα; Τα πιο stylish σχέδια της σεζόν
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Το skinny παντελόνι σου επανέρχεται και εμείς προτείνουμε τα καλύτερα της αγοράς.

Τις τελευταίες σεζόν στο ζήτημα «τζιν παντελόνι» η μόδα θέλει για πρωταγωνιστή τις φαρδιές, άνετες γραμμές. Ξεκινήσαμε με τα κλασικά ίσια denim παντελόνια, περάσαμε στα mum fitted και τα wide leg, ενώ τα τελευταία catwalks για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022-2023 ανέδειξαν τα baggy τζιν ως την κυριότερη τάση.

Γενικά, μετά την πανδημία, και τα lock downs, μία πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας που μας έκανε να μείνουμε μέσα στο σπίτι για μήνες, αλλάξαμε για πάντα τον τρόπο που ντυνόμαστε. Οι γραμμές χαλάρωσαν, τα υφάσματα έγιναν πιο μαλακά και προτεραιότητα έγινε μόνο η άνεση. Έτσι, πολλλά και αγαπημένα items, με στενές και εφαρμοστές γραμμές μπήκαν στον «πάγο».

Μετά τα δύο αυτά δύσκολα χρόνια, βρισκόμαστε και πάλι πίσω στην πρώτη άνοιξη που ζούμε ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς και αυστηρά μέτρα, και η μόδα έχει ακολουθήσει την ροή των πραγμάτων. Τα second skin ρούχα εμφανίστηκαν και πάλι στα catwalks, όπως και τα sexy cut outs, τα τολμηρά minis και τα cropped tops.

SKINNY-JEANS-1-(1).jpg

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να ξαναβάλουμε και τα skinny jeans μας; Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει τουλάχιστον ένα τέτοιο τζιν παντελόνι στην ντουλάπα της και να μην έχει κάνει ατέλειωτους συνδυασμούς και looks. Αν αγαπάς το συγκεκριμένο denim, ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθείς το skinny fit και να επενδύσεις και πάλι φέτος σε ένα τέτοιο τζιν. Και αν αναρωτιέσαι για τον παράγοντα της άνεσης, τότε να σε ενημερώσω ότι στην αγορά θα βρεις πλέον τα πιο μαλακά υφάσματα, από υλικά όπως το tencel, υφάσματα που έχουν την όψη του τζιν και το comfort ενός κολάν.

SKINNY-JEANS-1-(2).jpg

Σε γκρι, λευκό, μαύρο ή στο κλασικό blue denim χρώμα, το skinny jean θα φορεθεί όλη την άνοιξη με oversized πουκάμισα, θηλυκά tops και strappy σανδάλια. Εκτός από τάσεις και trends, η σύγχρονη μόδα αναδεικνύει και την γυναίκα του σήμερα, μία γυναίκα που μπορεί ακριβώς να ξεπεράσει κάθε υπόδειξη και να ακολουθήσει το δικό της, μοναδικό στυλ. Αν είσαι λάτρης των στενών γραμμών, τότε μην απαρνηθείς το skinny denim σου και ξαναβάλτο στην ζωή σου!