Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο θηλυκό σύνολο της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο θηλυκό σύνολο της άνοιξης

Αν ψάχνεις ένα outfit για γάμο ή βάφτιση, η Κατερίνα Καινούργιου έχει την πιο στυλάτη λύση.

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από τον Μάιο, που θα είναι και ο πρώτος μήνας των γάμων, αλλά και των βαφτίσεων. Ως γνωστόν η άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν δηλαδή ανοίγει ο καιρός, είναι η έναρξη του wdding season. Μετά και από δύο καλοκαίρια, που δεκάδες γάμοι αναβλήθηκαν λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του Covid 19, φέτος θα έχουμε ίσως τις περισσότερες προσκλήσεις από ποτέ.

Εκτός από το ίδιο το ευχάριστο γεγονός, αφού όλοι ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την ιδιαίτερη μέρα των αγαπημένων μας, υπάρχει και ο παράγοντας του τι θα βάλεις στην κάθε περίσταση. Ξεκινάει, δηλαδή, το κυνήγι του ιδανικού outfit καλεσμένης.

Υπάρχουν, αρχικά να πούμε, κάποιοι κανόνες, που καλό θα ήταν να ακολουθήσεις πριν κάνεις την επιλογή σου. Να μην επιλέξεις δηλαδή κάτι υπερβολικά sexy ή σε καμία περίπτωση λευκό. Γενικά προσπαθούμε να είμαστε λαμπερές και stylish (όπως πάντα!), χωρίς να επισκιάζουμε την στιγμή των κεντρικών πρωταγωνιστών της ημέρας.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το τέλειο μαύρο σύνολο.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα μαύρο σύνολο σε κιπούρ δαντέλα, ιδανικό για μία τέτοιου είδους πρόσκληση. Το μαύρο είναι επίσης ένα διαχρονικό χρώμα, που μπορείς να αξιοποιήσεις και στην συνέχεια, φορώντας το όλο το καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα set με μία maxi tiered φούστα, με σκίσιμο στο πλάι και ένα ασορτί matching off shoulder top, με μακρύ φουσκωτό μανίκι. Το συγκεκριμένο look έχει έναν ρομαντισμό, τόσο λόγω του υφάσματος, όσο και λόγω της ίδιας της γραμμής του, που αναδεικνύει την μέση και τους ώμους.

https://www.instagram.com/p/CcnkkNjI7Nz

Η Κατερίνα επέλεξε να το συνδυάσει με ένα ζευγάρι cowboy suede μποτάκια, για το concept της φωτογράφησης, ωστόσο εσύ φόρεσε το με ένα ζευγάρι coloerful strappy sandals, slingback γόβες ή platformed πέδιλα για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Δώσε τον glam χαρακτήρα που θέλεις με τα αξεσουάρ, τα μαλλιά και το make up σου.

Φέτος επένδυσε το budget σου σε ένα τέτοιου τύπου απλό σύνολο, που μπορείς να εκμεταλλευτείς στην συνέχεια και στα casual σύνολα σου κατά την διάρκεια του καλοκαιριού.