Flower power: Η Τόνια Σωτηροπούλου με το πιο feminine αθλητικό set

Ναταλία Κατσακιώρη
Flower power: Η Τόνια Σωτηροπούλου με το πιο feminine αθλητικό set

Μπορεί το athleisure look να δείξει παράλληλα θηλυκό; Δες πώς μπορείς να υιοθετήσεις το style.

Το έχουμε πει και δεν θα σταματήσουμε να το λέμε. Η άνεση είναι πλέον προτεραιότητα στην καθημερινή μας ζωή, αφού έχουμε δει με εντελώς νέα ματιά την ρουτίνα μας, μετά την πανδημία και τα αλλεπάλληλα lock downs. Το ίδιο έχει συμβεί και με το everyday styling, αφού δεν υπάρχει πλέον κάποια που να είναι σε mood να φορέσει το οτιδήποτε άβολο και ασφυκτικό.

Ωστόσο, οι περισσότερες έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας το athleisure style κυρίως με το γυμναστήριο και τις δραστηριότητες στην εξοχή. Όποιες έχουν αγκαλιάσει το sporty look και στην εκτός γυμναστηρίου καθημερινότητα τους,έχουν επενδύσει σε ένα καλό set φόρμες και κάποια tech leggings με χρώματα και prints, τα οποία μπορείς πλέον να βρεις πολύ εύκολα σε όλα τα αγαπημένα σου καταστήματα και brands.

Γίνεται, όμως, το look του γυμναστηρίου να μεταμορφωθεί παράλληλα και σε ένα πολύ θηλυκό, casual σύνολο στο πνεύμα της άνοιξης, που θα αξιοποιήσεις και σε μία έξοδο με τις φίλες σου στο κέντρο της πόλης; Και, όμως, γίνεται. Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε ένα σύνολο στο mood που ψάχνεις.

https://www.instagram.com/p/CdTXe0ooyum

Η Τόνια Σωτηροπούλου με floral ελαστικό set.

Πιο συγκεκριμένα σε πρόσφατη ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδαμε με την απόλυτη πρόταση του feminine athleisure style, σε ένα look με πολύ έμπνευση και χρώμα. Η Τόνια ως γνωστή λάτρης του casual chic φόρεσε ένα set από την H&M που περιλαμβάνει ένα biker shorts και ασορτί cropped top σε floral μοτίβο με το ροζ και το μαύρο να κυριαρχούν στις αποχρώσεις του. Το top έχει λεπτές τιράντες τύπου spaghetti που είναι από μόνο του ένα feminine στοιχείο και μπορείς επίσης να το αξιοποιήσεις και σε άλλα looks.

Από πάνω επέλεξε να το συνδυάσει με ένα denim μπουφάν σε κλασική γραμμή, με ξέφτια στο τελείωμα και ανοιχτό blue χρώμα. Ένα μικρό διακριτικό κολιέ έδωσε το απαραίτητο glam στην όλη εμφάνιση. Αν θέλεις και εσύ να πετύχεις το αντίστοιχο αποτέλεσμα επένδυσε σε ένα σετάκι με θηλυκό pattern ή έντονα χρώματα και μην πας αμέσως στο γνωστό μακό μπλουζάκι σου. Τόνισε την σιλουέτα σου και ολοκλήρωσε με casual πινελιές.