Πώς θα φορέσεις το απλό λευκό σου t-shirt χωρίς να είναι βαρετό; Έχουμε την απάντηση

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς θα φορέσεις το απλό λευκό σου t-shirt χωρίς να είναι βαρετό; Έχουμε την απάντηση
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Μήπως το θεωρείς υπερβολικά απλό και boring; Και όμως το λευκό t-shirt σου είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις την εικόνα σου.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που ενώ βρίσκονται διαχρονικά στην ντουλάπα μας και είναι από τα κύρια συστατικά των everyday looks μας, δεν τα εκτιμάμε όσο θα έπρεπε. Τέτοια pieces είναι το κλασικό μαύρο μας παντελόνι, το blue denim μας, το λευκό μας πουκάμισο, οι μαύρες μπότες και το διαχρονικό white tee. Δηλαδή το λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι μας.

Όχι ένα οποιοδήποτε λευκό μπλουζάκι, αλλά εκείνο το μαλακό βαμβακερό t-shirt που φοράς χειμώνα καλοκαίρι, μέσα από χοντρές ζακέτες ή και μόνο του. Φέτος, είδαμε να επανέρχεται στο προσκήνιο και το λευκό, απλό tank top, αφού τα catwalks το ανέδειξαν σε κυρίαρχη τάση. Η Prada και Proenza Schouler παρουσίασαν μάλιστα το λευκό tank top στα πρώτα looks των shows τους.

Όσο, όμως, και αν μας αρέσει και η νέα αυτή boyish cool τάση, πάντα τα μπλουζάκια με κοντό μανίκι, τύπου t-shirt είναι τα πιο βολικά και πολυφορεμένα. Και όχι άδικα, αφού δεν υπάρχει look που να μην μπορεί να συμπεριλάβει ένα plain λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι.

Όλοι οι τρόποι να κάνεις το λευκό σου μπλουζάκι να φαίνεται fashionable.

Αν λοιπόν θέλεις να εκμεταλλευτείς για ακόμη μια φορά αυτό το μικρό «διαμάντι» της ντουλάπας σου, αλλά δεν ξέρεις πώς να του δώσεις ένα stylish twist, τότε εμείς σου έχουμε την λύση. Στο παρακάτω video θα δεις όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, οι οποίοι θα το ανανεώσουν, αλλά και τα styling tricks που πρέπει να γνωρίζεις.

Για παράδειγμα μπορείς να δέσεις ένα μαντήλι πάνω από το κοντομάνικο t-shirt σου σαν cropped top, αν θες να δώσεις χρώμα. Μάζεψε το κάτω από ένα bikini top για ένα ultra sexy αποτέλεσμα ή δώσε έμφαση στο κάτω μέρος, δημιουργώντας το σωστό όγκο.

Όποιο δρόμο και αν επιλέξεις να θυμάσαι ότι ακόμη και το πιο αδιάφορο κομμάτι της ντουλάπας σου, όσο απλό και αν σου φαίνεται, μπορεί να αναβαθμιστεί στην στιγμή με τα σωστά βήματα. Επένδυσε σε ένα καλής ποιότητας white tee και βάλτο στα σύνλα σου, ακολουθώντας το παρακάτω inspo.

DPG Network