Τα relaxed παντελόνια είναι τάση -Ακολούθησε τα styling tips των Bella Hadid και Katie Holmes

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα relaxed παντελόνια είναι τάση -Ακολούθησε τα styling tips των Bella Hadid και Katie Holmes
Vincenzo Grillo/IMAXTREE.COM

Η άνεση είναι στην μόδα και αυτό ήταν ότι ακριβώς χρειαζόσουν για τα everyday looks σου.

Αν κάτι έχεις μάθει, εφόσον είσαι φυσικά πιστή αναγνώστρια της μόδας στο Queen.gr, είναι ότι το να ντύνεσαι με άνετα, comfort ρούχα είναι πιο fashionable από ποτέ. Πόσες φορές δεν με έχεις διαβάσει να αναλύω το κατά πόσο άλλαξε η μόδα μετά την εποχή της πανδημίας. Η άνεση μπήκε στην ζωή μας πιο επιτακτικά από ποτέ, πράγμα που φαίνεται να άκουσε ο κόσμος της μόδας, που επανέφερε τα πιο comfortable trends στο προσκήνιο αμέσως.

Oversized γραμμές, μαλακά υφάσματα, αθλητικά στοιχεία στο street style, αλλά και loose fits είναι πλεόν τα αγαπημένα στοιχεία των casual outfits που επιλέγουμε καθημερινά. Και όχι απλώς τα επιλέγουμε, αλλά είμαστε και απόλυτα fashionable, ακολουθώντας τα πιο ενημερωμένα trends. Ένα ακόμη item που ήρθε να μας ξεκουράσει, πάντα με στυλ, είναι και τα relaxed pants.

relaxed-pants-2.jpg

Τα παντελόνια εκείνα με την loose γραμμή, που δεν είναι baggy, ούτε και wide leg, αλλά θυμίζουν κυρίως τα Y2K low rise πολυφορεμένα μας παντελόνια, που είχαμε τότε απογειώσει με printed πουκάμισα, κουμπώνοντας ένα μόνο κουμπάκι κάτω από το στήθος.

relaxed-pants-3.jpg

Η άνετη αυτή γραμμή επανήλθε και αν ακόμη δεν σε έχω πείσει να τα βάλεις στην ζωή σου, τότε δες το super cool styling της Bella Hadid και Katie Holmes.

Bella και Katie ποντάρουν στην άνεση.

Σε φωτογραφίες τους από τους δρόμους της Νέας Υόρκης και οι δύο αυτές κυρίες διάλεξαν, και όχι τυχαία, το πιο comfort και cool παντελόνι της σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, η Katie πόνταρε στο neutral, διαλέγοντας ένα relaxed pants σε beige απόχρωση, με χαμηλό γυρισμένο ρεβέρ. Από πάνω το συνδύασε με ένα απλό λευκό hoodie και λευκά sneakers.

https://www.instagram.com/p/CdJpF8lO710

Η Bella Hadid από την άλλη, πήγε το έκανε το look της να μοιάζει απευθείας βγαλμένο από τα 00s. Φόρεσε την μαύρη φόρμα της σε low rise relaxed γραμμή, με ένα απλό tank top και ένα μαύρο top που έιριξε χαμηλά στους ώμους. Αυτό που έκανε το statement στο συγκεκριμένο outfit ήταν τα tracksuit αθλητικά παπούτσια της σε edgy κόκκινο.

https://www.instagram.com/p/CdJrU9NOD2C

Δύο απόλυτα cool street style inspos για σένα που άργησες να κάνεις στροφή στην άνεση. Εξάλλου όταν νιώθουμε άνετα με αυτά που φοράμε, τότε είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Τώρα πια και η πιο stylish.