Το front row της Resort SS23 συλλογής του Louis Vuitton ήταν το ίδιο εντυπωσιακό με το show

Ναταλία Κατσακιώρη
Το front row της Resort SS23 συλλογής του Louis Vuitton ήταν το ίδιο εντυπωσιακό με το show

Λαμπεροί καλεσμένοι βρέθηκαν στο San Diego για να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό catwalk.

Όταν ο οίκος Louis Vuitton, ανακοίνωσε μέσω του περιοδικού WWD την τοποθεσία της 2023 Cruise collection στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Salk Institute του San Diego όλοι αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα για την μεγάλη με΄ρα. Ένα τοπίο που κόβει την ανάσα, ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα, το οποίο κατασκευάστηκε από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα Louis Kahn, που ολοκλήρωσε τελικά το ερευνητικό κέντρο Salk, το 1965. Σήμερα είναι το σπίτι ενός ανεξάρτητου μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένου στη βιοϊατρική έρευνα.

«Πρέπει να δείτε το ηλιοβασίλεμα,» δήλωσε ο Nicolas Ghesquiere, καλλιτεχνικός διευθυντής του κορυφαίου γαλλικού οίκου, ο οποίος έχοντας περάσει αρκετό χρόνο στην Καλιφόρνια αποφάσισε να φέρει την cruise σειρά του Louis Vuitton σε αμερικάνικο έδαφος. Ήταν η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε μία επίδειξη μόδας στον χώρο του Ινστιτούτου, το οποίο ωστόσο είναι ένας παλιός γνώριμος για τον οίκο. Ο Louis Vuitton επέλεξε το site του Salk Institute για μια από τις ταξιδιωτικές της καμπάνιες το 2019 και το συμπεριέλαβε επίσης στο δέκατο τεύχος του περιοδικού LV Book, το οποίο ονομάστηκε «The California Issue».

Μέσα στο αυτό το τοπίο που κόβει την ανάσα, με τα χρώματα του δειλινού να βυθίζονται στην θάλασσα ο Nicolas Ghesquiere παρουσίασε μία συλλογή αφιερωμένη στις «θεές», όπως δήλωσε, και πιο συγκεκριμένα τις Αμαζόνες, τις πιο επιβλητικές και δυναμικές πολεμίστριες της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Το εντυπωσιακό front row.

Όσοι ήταν ανάμεσα στους τυχερούς που έλαβαν την μαγική πρόσκληση για το show του οίκου, δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αυτό το μοναδικό θέαμα. Το front row των προσκεκλημένων ήταν από μόνο του σαν ένα μικρό Louis Vuitton catwalk, με τις εντυπωσιακές κυρίες να έχουν επιλέξει total Vuitton σύνολα από τις SS22 και Fall 2022 συλλογές του οίκου.

MIRANDA-KERR.jpg
AGATHE-ROUSSELLE-MARINA-FOIS-STACY-MARTIN.jpg

Ξεχωρίσαμε την πάντα fashionable Miranda Kerr με λευκό look, η οποία συγκαταλέγεται και στις ambassadors του οίκου. Εξίσου εντυπωσιακή και η Eve Jobs με μαύρη sparkly φούστα και silver bra top, ενώ η Chloe Grace Moretz ήταν απλώς εκθαμβωτική με το ανδρόγυνο outfit της Fall collection του Nicolas Ghesquiere. Το printed πουκάμισο της και η φαρδιά γραβάτα απογείωσαν το αποτέλεσμα. Η Phoebe Dynevor ήταν επίσης παρούσα, μετά από την εμφάνιση της στο Met Gala με μαύρο Louis Vuitton gown, αλλά αυτή την φορά επέλεξε ένα oversized polo dress με bold ώμους και καμηλό μπότες.

CHLOE-GRACE-MORETZ.jpg
EVE-JOBS.jpg
NICOLAS-GHESQUIERE-PHOEBE-DYNEVOR.jpg

Δείτε παρακάτω όλες τις εντυπωσιακές εμφανίσεις: