Η Emily Ratajkowski ήταν η πιο καλοντυμένη καλεσμένη σε γάμο -Ακολούθησε το inspo

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Emily Ratajkowski ήταν η πιο καλοντυμένη καλεσμένη σε γάμο -Ακολούθησε το inspo

Μία διαφορετική εκδοχή του αγαπημένου μας slip dress είναι ιδανική επιλογή για τους spring weddings.

Το 2022 είναι η χρονιά των γάμων που αναβλήθηκαν. Ναι όλως αυτών που δεν έγιναν με το ξέσπασμα της πανδημίας ήδη από το καλοκαίρι του 2020. Το feed μας στα social media έχει ήδη γεμίσει με χαρούμενα ζευγάρια που γιορτάζουν την σημαντικότερη μέρα της ζωής σου και το κάνουν φυσικά παρουσία των αγαπημένων τους ανθρώπων, με λαμπερά parties, που ξεκινούν ήδη από τα μέσα της άνοιξης και τον Μάιο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις και εσύ λάβει -τουλάχιστον- μία πρόσκληση για την επόμενη wedding day που θα κληθείς να παρακολουθήσεις, οπότε αυτό σημαίνει ότι ψάχνεις αυτόματα και το νέο σου outfit για την ειδική αυτή μέρα.

Υπάρχουν κάποια clues, φυσικά, για το dress code που ακολουθείς ως σωστή καλεσμένη. Να είσαι δηλαδή ναι μεν όμορφη και κομψή, αλλά και άνετη και παράλληλα τόσο όσο εντυπωσιακή, αφού δε θέλουμε να επισκιάσουμε την απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς, την νύφη. Η Emily Ratajkowski φαίνεται πως βρήκε την χρυσή ισορροπία με το τελευταίο της outfit και εμείς είμαστε εδώ για να αποδομήσουμε την «σοφία» πίσω από το look της.

Το elevated slip dress της Emily είναι ένα κομμάτι που πρέπει να μπει στη wish list σου.

Προσωπικά το αγαπώ το στυλ της Emily. Τώρα τελευταία φαίνεται να έχει βρει τα πατήματα της, μετά από κάποιες ακραίες ομολογουμένως naked εμφανίσεις. Τα brands που επιλέγει είναι πάντα ενημερωμένα, με την ίδια να αγαπά τους μικρούς νέους σχεδιαστές και τα 90s και 00s items, που ταιριάζουν ιδανικά στην σιλουέτα της.

undefined

Αυτή την φορά την είδαμε με το ιδανικό wedding guest look, επιλέγοντας ένα διαφορετικό slip dress που συνδυάζει δύο τάσεις σε μία. Πρόκειται για ένα maxi silk slip dress με vintage inspired print και drape ντεκολτέ από το brand Mirror Palais, που ονόμασε το συγκεκριμένο μοτίβο Golden Mosaic, και σίγουρα δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερη περιγραφή. Η Emrata συνδύασε το slip dress της μένα ζευγάρι μαύρα σανδάλια με λεπτά λουράκια σε λουστρίνι και μία knitted τσάντα σε σχήμα πουγκί. Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα στο απόλυτο 90s updo με τις φράντζες ριγμένες μπροστά.

https://www.instagram.com/p/Cbqq6yRAcmz

Τα slip dresses ήταν ανέκαθεν ένα αγαπημένο item της ντουλάπας μας, ωστόσο , από τότε που η Victoria Beckham εμφανίστηκε στον γάμο του γιου της Brooklyn με το custom metallic slip dress που δημιούργησε η ίδια για την ειδική αυτή ημέρα, το inspo μας επηρρέασε όλες όπως φαίνεται, ακόμη και την Emily.