Η Μαρία Ηλιάκη συνδύασε δύο διαφορετικά prints με τον πιο stylish τρόπο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Ηλιάκη συνδύασε δύο διαφορετικά prints με τον πιο stylish τρόπο

Μην φοβάσαι τα διαφορετικά μοτίβα, κάνε το σωστό combo και απογείωσε το elegance.

Η Μαρία Ηλιάκη είναι μία από τις γυναίκες που είδαμε να αλλάζει το στυλ της μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια που την βλέπουμε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ξεκινώντας ως ένα απόλυτα πληθωρικό κορίτσι που προτιμούσε τα έντονα χρώματα και τα ιδιαίτερα prints, η Μαρία κινείται πλέον σε πιο minimal μονοπάτια και έχει δημιουργήσει το δικό της signature style. Απλές γραμμές και σχέδια, αλλά και basic χρωματική παλέτα είναι μερικά από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των looks της.

Φέτος, η Μαρία συμμετέχει στην μεσημεριανή εκπομπή του Mega για το Σαββατοκύριακο με την Κατερίνα Καραβάτου, όπου και φροντίζει να κάνει πάντα ενημερωμένες εμφανίσεις. Αν και κατά βάση η ίδια δεν μας έχει συνηθίσει σε printed επιλογές, αυτή την φορά μας έδειξε πως ακόμη και μία γυναίακ που δεν αγαπά την υπερβολή μπορεί να συνδυάσει μαζί σε ένα και μόνο look, δύο διαφορετικά prints.

Ακολούθησε τα βασικά βήματα της Μαρίας και βάλε και εσύ την διακριτική κομψότητα στα everyday σύνολα σου.

Η Μαρία Ηλιάκη έφερε τα prints στα μέτρα της.

Στο Instagram profile της είδαμε μέσα από το τελευταίο της post ένα απόλυτα ενημερωμένο outfit με δύο διαφορετικά prints. Πώς, όμως, κατάφερε να φέρει ένα από τα πιο δυνατά trends της άνοιξης κοντά στο προσωπικό της στυλ; Αρχικά, επέλεξε δύο τυπώματα σε ασπρόμαυρη παλέτα, με μαύρη βάση. Επίσης και τα δύο prints έχουν παρόμοια αισθητική. Δηλαδή το μεν top της είναι σε ένα διακριτικό zebra print, ενώ το παντελόνι σε ένα exotic African inspired τύπωμα με φτερά.

https://www.instagram.com/p/CdlHx32M8hS

Γενικά, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου την λογική ότι δύο διαφορετικά μοτίβα δεν μπορούν να πάνε μαζί, ειδικά φέτος την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι που έρχεται μπροστά μας, που όσο και αν είμαστε και εμείς fans της απλότητας θέλει έναν αέρα υπερβολής. Άσε στην άκρη τις αμφιβολίες σου και go for it. Κάνε ευφάνταστους συνδυασμούς και χρησιμοποίησε την έμπνευση που σου δίνει η Μαρία Ηλικάκη με το all over printed look της.