Second skin dresses: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το απόλυτο trend της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη
Second skin dresses: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το απόλυτο trend της σεζόν

Άλλη μία τάση στα φορέματα της άνοιξης που θα απογειώσει το στυλ σου.

Όσα φορέματα και αν έχεις στην ντουλάπα σου ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Δεν υπάρχει πιο άνετο και αγαπημένο ρούχο από το αγαπημένο φόρεμα, ένας μοναδικός συνδυασμός θηλυκότητας και στυλ. Επίσης, από άποψη πρακτικότητας το φόρεμα είναι μία από τις εύκολες επιλογές που μπορείς να κάνεις, αοφύ είναι ένα item τύπου uniform, δηλαδή «στολή». Δεν χρειάζεται κανένα extra styling. Ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια είναι αρκετό για να συμπληρώσει το lοοκ σου.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπά, όπως κάθε γυναίκα, τα φορέματα. Παρόλο που έχει μία φανερή αδυναμία στα mini, αυτή την φορά έκανε μία εμφάνιση, επιλέγοντας ένα maxi φόρεμα σε bold χρώμα. Τα extreme μήκη είναι γενικότερα τάση φέτος, οπότε πήγαινε σε ένα super mini ή extra maxi κομμάτι, αν αποφασίσεις να βάλεις ένα νέο item στην ντουλάπα σου αυτή την σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα φωτογραφήθηκε ένα υπέροχο πορτοκαλί φόρεμα σε maxi μήκος. Το πορτοκαλί αν και είναι ένα χρώμα που δεν το προτιμάμε γενικότερα οι περισσότερες γυναίκες, γιατί το έχουμε συνδυάσει με όχι και τόσο κομψές θα λέγαμε εμφανίσεις. Ένα παρεξηγημένο χρώμα, που φέτος έρχεται να αποδείξει την elegant πλευρά του. Το παράδειγμα της Σταματίνας είναι το τέλειο inspo για να το εντάξεις και εσύ στην γκαρνταρόμπα σου.

Επένδυσε και εσύ σε ένα στενό second skin φόρεμα.

Μετά την καραντίνα οι τάσεις έχουν εξελιχθεί ως εξής: είτε πάμε σε oversized, φαρδιά ρούχα με super comfort γραμμή, είτε σε πολύ στενά, stretched items γνωστά και ως second skin. Αυτά δηλαδή τα ρούχα που ακολουθούν την γραμμή του σώματος και τονίζουν την θηλυκή σιλουέτα. Αν θέλεις και εσύ να ακολουθήσεις το trend, τότε επέλεξε ένα ελαστικό, άνετο ύφασμα, που διευκολύνει τις κινήσεις. Ένα item σε έντονο χρώμα, όπως το φόρεμα της Σταματίνας θα ήταν ιδανικό.

https://www.instagram.com/p/CdskqptqIXH

Η ίδια συνδύσε το maxi second skin φόρεμα της με μία μαύρη ζώνη με χρυσές αγκράφες και ένα ζευγάρι golden ψηλοτάκουνα σανδάλια με λεπτά, elegant λουράκια. Ένα πολύ απλό αλλά πάντα πετυχημένο styling που μπορεί να λειτουργήσει ιδανικά για μία βραδινή έξοδο. Άλλαξε τα πέδιλα με ένα ζευγάρι λευκά δερμάτινα sneakers και φόρεσε το ίδιο look και το πρωί.