Sarong skirt: Η Βίκυ Καγιά την φόρεσε στις Κάννες, εσύ;

Ναταλία Κατσακιώρη
Sarong skirt: Η Βίκυ Καγιά την φόρεσε στις Κάννες, εσύ;

Ήταν τάση πέρυσι, φέτος πώς θα την φορέσουμε; Πάρε έμπνευση από την Βίκυ Καγιά.

Αυτή η εβδομάδα μπορεί και να ανακηρυχθεί επίσημα ως εβδομάδα της Βίκυς Καγιά, αφού κατά την διάρκεια της παρουσίας της στο Φεστιβάλ των Καννών μας χάρισε τα πιο stylish σύνολα. Η Βίκυ φυσικά ανήκει στα διαχρονικά αγαπημένα μας style icons, όμως τα συγκεκριμένα looks που προετοίμασε μαζί με την ομάδα της για τις ημέρες του ταξιδιού της ήταν το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο.

Τα τύπου red carpet looks της ήταν «συγκλονιστικά», όπως θα έλεγε και η ίδια. Το μαύρο ultra sexy MI-RO φόρεμα της με τα cut outs ήταν ένα φόρεμα που θα πρέπει να αποκτήσει μία θέση ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες. Φυσικά η Βίκυ διαθέτει και τις αντίστοιχες εντυπωσιακές αναλογίες για να το υποστηρίξει, ενώ έκανε και ένα υπέροχο make up και beauty look. Το ίδιο ισχύει και για το λευκό κοστούμι δια χειρός Δημήτρη Πέτρου που φόρεσε στο πρώτο event που παραβρέθηκε.

Ας ρίξουμε, όμως, και μία ματιά στα everyday σύνολα που φόρεσε κατά την διάρκεια της μέρας, τις casual chic δηλαδή επιλογές της, όσο casual θα μπορούσε δηλαδή να είναι ένα outfit στις Κάννες. Ακόμη και η Βίκυ, που είναι υπέρμαχος του minimal style, έβαλε κάποιες νότες υπερβολής που επιτάσσει το glam περιβάλλον της γαλλικής ριβιέρας.

Η Βίκυ Καγιά σου δείχνει πως να φορέσεις την sarong skirt.

Ας πάμε να εξηγήσουμε αρχικά τι είναι η sarong skirt, σε περίπτωση που δεν ενημερώθηκες για το συγκεκριμένο trend ήδη από πέρυσι το καλοκαίρι, που κατέκλυσε το Instagram feed σου. Πρόκειται για την φούστα τύπου παρεό, που δένει μπροστά με φιόγκο ή και στο πλάι, σε mini η και midi εδοχή της. Η Βίκυ, λοιπόν, επέλεξε μία mini sarong skirt για μία μέρα κοντά στην παραλία των Καννών, από λινό stripped ύφασμα και λευκό και ανοιχτό μπλε χρώμα. Τα πυκνά κρόσσια στο τελείωμα της έδωσαν ένα luxury χαρακτήρα στο συγκεκριμένο item και φυσικά κίνηση.

undefined

Από πάνω την συνδύασε με ένα ριγέ πουκάμισο σε λευκό και faded κόκκινο, ενώ τα μαύρα mules της από την The Attico απλώς απογείωσαν το styling. To ίδιο και τα μαύρα γυαλιά της. Αξιοποίησε και εσύ την sarong skirt που πήρες πέρυσι με ένα εφευρετικό combo όπως αυτό της Βίκυς Καγιά.