Summer knitwears: Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την καλοκαιρινή εκδοχή τους

Ναταλία Κατσακιώρη
Summer knitwears: Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε την καλοκαιρινή εκδοχή τους

Με ένα μπλε φωτεινό σύνολο η Κατερίνα μας συστήνει τα καλοκαιρινά πλεκτά.

Καλοκαίρι και πλεκτά γίνεται; Γίνεται, και όχι απλώς γίνεται αλλά είναι και μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Γενικότερα το boho look το καλοκαίρι είναι μία διαχρονική αξία, αφού ο ζεστός καιρός, ο ήλιος και η θάλασσα δίνουν αυτή την bohemian διάθεση στο στυλ μας. Έτσι, βλέπουμε τα καλοκαιρινά πλεκτά να κάνουν την δική τους επάνοδο φέτος, με το croset να συνεχίζει να είναι τάση, ενώ ένα ακόμη summer knitwear έχει έρθει στο προσκήνιο.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το τύπου «πλεκτό της γιαγιάς», δηλαδή το βελονάκι, ένα άκρως δροσερό και περίτεχνο πλεκτό, που έχει αρχίσει να εμφανίζεται ήδη από πέρυσι πολλά items. Δίνει, επίσης, μία άκρως ρομαντική διάθεση, όπου και αν μπει. Αυτό φυσικά το ξέρει και η πάντα ενημερωμένη Κατερίνα Καινούργιου, που έκανε την δική της εμφάνιση με το hot trend του καλοκαιριού, ήδη από τον Μάιο.

Πιο συγκεκριμένα είδαμε την Κατερίνα σε ένα από τα looks που επέλεξε για την καθημερινή πρωινή εκπομπή της, να προσθέτει αυτή την ρομαντική νότα που θυμίζει Ελλάδα, με ένα total knitted σύνολο σε λαμπερό μπλε.

https://www.instagram.com/p/Cd5r407Ii6U

Το summer knitted σύνολο της Κατερίνας.

Η Κατερίνα εμφανίστηκε με μία midi στενή φούστα και ασορτί cropped top σε κρουαζέ στυλ σε ένα ανοιχτό, bold μπλε χρώμα, που της πάει πολύ. Γενικά η συγκεκριμένη απόχρωση του μπλε κάνει την καλοκαιρινή διάθεση να ανεβαίνει και αναδεικνύει το μαύρισμα. Το πλεκτό αυτό τύπου βελονάκι είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον αφήνει όμως κάποια κενά, οπότε ή θα το φορέσεις με ένα ακόμη item από μέσα, αν δεν έχει δική του φόδρα ή σε ένα πιο summer look με μαγιό.

Σε κάθε περίπτωση έχει υπόψη σου ότι η ενδιαφέρουσα αυτή πλέξη μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε μία πιο επίσημη περίσταση, όπως γάμο ή βάφτιση, αν επιλέξεις ένα σύνολο όπως αυτό της Κατερίνας, σε feminine γραμμή, και το συνδυάσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα και εντυπωσιακά αξεσουάρ, όπως τα χρυσά σκουλαρίκια που επέλεξε η γνωστή παρουσιάστρια.