Η Emily Ratajkowski έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε τα best street style καλοκαιρινά looks της

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Emily Ratajkowski έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε τα best street style καλοκαιρινά looks της

Η Emrata κλείνει τα 31 και εμείς έχουμε τις καλύτερες εμφανίσεις της πιο badass μανούλας. 

Η Emily Ratajkowski μπήκε στη ζωή μας σαν πυροτέχνημα, σχεδόν κυριολεκτικά, αφού αν υπάρχει ένα επίθετο που τη χαακτηρίζει, αυτό είναι το εκρηκτική. Από την πρώτη της εμφάνιση στο βίντεο κλιπ του «Blurred Lines», μέχρι την καθιέρωση της ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του κόσμου, την ίδρυση του δικού της fashion brand με μαγιό και beach wears, τους ρόλους σε διεθνείς ταινίες και παραγωγές μέχρι την έκδοση του βιβλίου της «My body» και τη γέννηση του γιου της Silvester Apollo Bear, η αγαπημένη μας Emrata δεν έχει πάψει στιγμή να απασχολεί τα μέσα.

Είτε μέσα από τις δηλώσεις και τις δουλειές της, είτε μέσα από το στυλ και τις εμφανίσεις της, αφού σχεδόν αμέσως αναδείχθηκε σε style icon, με τα street style looks της να γίνονται καθημερινά θέματα στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/CegtWsFuV6B

Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Emily δίνει το στίγμα του πιο sexy και feminine style, αφού θα τη δεις να φοράει από τα πιο αθλητικά sporty outfits (πάντα με το απαραίτητο twist) μέχρι τα αγαπημένα της second skin φορέματα και τα πιο ψηλά strappy σανδάλια με την ίδια ακριβώς ευκολία.

Τα πιο inspiring street style looks από την Emrata.

Όλα τα clues για να υιοθετήσεις το στυλ της Emily Ratajkowski.

Η Emily Ratajkowski έχει στήσει το προσωπικό της στυλ σε τρία και μόνο στοιχεία: την άνεση, τις νέες τάσεις και το sexiness. Αγαπά τα λευκά sneakers είτε είναι πάνινα, είτε δερμάτινα, είτε elevated τύπου hiking sneakers με τρακτερωτό πάτο, είτε retro inspired κομμάτι της Nike και της Adidas. Έτσι τις περισσότερες μέρες, θα βγάλει βόλτα τον σκύλο της με ένα άσπρο ζευγάρι sneakers συνδυασμένο είτε με low rise Y2K inspired φόρμες και cargo παντελόνια, oversized κοστούμια με αθλητικά bra tops από μέσα ή mini stretched φορέματα.

Γενικά, ένα από τα πλέον δυνατά της σημεία είναι οι καλογυμνασμένοι κοιλιακοί της, που φροντίζει να αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το Prada canadian tuxedo που φόρεσε πέρυσι το καλοκαίρι ή τα cropped ζακετάκια της, που συνδυάζει ιδανικά με wide leg pants; Τα χρυσά κοσμήματα σε layering δεν λείπουν από κανένα outfit, όπως και τα ιδιαίτερα γυαλιά ηλίου, οι mini bags και τα jockey hats.

Αν υπάρχει ένα μόνο item που τη χαρακτηρίζει, αυτό είναι τα stretched second skin φορέματα, που λίγο- πολύ προτιμά κάθε φορά, που επιλέγει να βάλει φόρεμα. Σε έντονα χρώματα ή basic μαύρο και λευκό, με κουμπιά, ντραπέ, κρόσσια και ιδιαίτερα μανίκια, η Emily αναδεικνύει τη σιλουέτα της και τονίζει όλα τα δυνατά της στοιχεία, συμπληρώνοντας το εκάστοτε φόρεμα ανάλογα με την περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CRjDi_osrok

Με 00s και 90s αναφορές η Emrata, αν και ήδη μανούλα, αποτελεί style icon της Gen Z, υιοθετώντας τις πιο ενημερωμένες τάσεις με έναν δικό της μοναδικό τρόπο, λίγο τολμηρό αλλά απόλυτα αληθινό, αφού είναι πάντα ο εαυτός της.