Η Ελεονώρα Μελέτη με μαύρo εντυπωσιακό φόρεμα έφερε τη λάμψη του old Hollywood

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ελεονώρα Μελέτη με μαύρo εντυπωσιακό φόρεμα έφερε τη λάμψη του old Hollywood

Με δημιουργία του Γιάννη Λάσκου ήταν πιο λαμπερή από ποτέ.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε, καταλάβαμε ότι πρόκειται για μία γυναίκα με δυναμικό χαρακτήρα και έντονη προσωπικότητα, κάτι που φαίνεται και από το στυλ της. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει επιλέξει να κάνει ελάχιστες επίσημες εμφανίσεις, περνώντας το χρόνο με την οικογένεια της, κάθε φορά που παραβρίσκεται σε ένα event, ξεχωρίζει με τις στυλιστικές της επιλογές.

Αν και το στυλ της θα το χαρακτηρίζαμε σε γενικές γραμμές casual chic με αρκετές sporty αναφορές, αφού η Ελεονώρα λατρεύει τα sports, στις επίσημες εμφανίσεις της προσέχει την κάθε λεπτομέρεια και στηρίζεται σε κλασικά, minimal σχέδια, με τα σωστά details, που αναδεικνύουν τα δυνατά της στοιχεία, δίνοντας ένα touch of glam.

Αυτή τη φορά η Ελεονώρα βρέθηκε στη μεγάλη εκδήλωση για τη ναυτιλιακή έκθεση «Ποσειδώνια 2022», ανάμεσα σε πολλούς άλλους καλεσμένους από το χώρο της πολιτικής, της ναυτιλίας, της δημοσιογραφίας αλλά και της τηλεόρασης, όπου έκλεψε για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις με το total black σύνολο που επέλεξε για την βραδιά.

https://www.instagram.com/p/CehBDKILc-T

Η Ελεονώρα Μελέτη με δημιουργία του Γιάννη Λάσκου.

Για το λαμπερό event η γνωστή παρουσιάστρια επέλεξε μία δημιουργία του Έλληνα σχεδιαστή Γιάννη Λάσκου, σε διαχρονικό μαύρο χρώμα. Πρόκειται για ένα maxi φόρεμα, με έναν ώμο και διακριτικά cut outs, κάτω από το στήθος και πίσω στην πλάτη. Μάλιστα, στο μπροστινό μέρος ο σχεδιαστής ενσωμάτωσε ένα είδους πέτο, που έκανε το one shoulder fit να ξεχωρίζει. Ένα φόρεμα που μέσα στην απλότητα του έμοιαζε πιο εντυπωσιακό από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CeimZwtLfCY

Η Ελεονώρα το ανέδειξε ιδανικά με το sleek wet look που έκανε στα μαλλιά της, το λαμπερό μακιγιάζ της με smoking eyes σε μαύρο, αλλά και τα luxury κρεμαστά σκουλαρίκια της, που απογείωσαν το elegance. Όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ της διατηρήθηκαν στην ίδια απόχρωση, χωρίς να χαλάσουν το απόλυτο total black. Μία από τις κομψές παρουσίες, σε μία άκρως καλοκαιρινή βραδιά, που μας έφερε αέρα old Hollywood, με την Ελεονώρα Μελέτη να είναι η απόλυτη star.