Οδηγός αγοράς: Οι πιο ενημερωμένες τσάντες παραλίας που θα φορέσεις και στην πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι πιο ενημερωμένες τσάντες παραλίας που θα φορέσεις και στην πόλη
Valentina Valdinoci/IMAXTREE.COM

Άλλος ένας τρόπος να αξιοποιήσεις ένα αγαπημένο item του καλοκαιριού, φτάνει να κάνεις τη σωστή αγορά.

Αν κάτι έχει μπει στην κορυφή της wish list αυτή την εβδομάδα, αυτό είναι η νέα μας τσάντα παραλίας. Γενικά, το συγκεκριμένο item, αλλάζει τακτικά, σχεδόν κάθε σεζόν, αφού είναι από τις τσάντες που ταλαιπωρούνται πολύ. Νερό, θάλασσα, ήλιος και άμμος, κάνουν τη ζωή της μάλλον δύσκολη, οπότε καλό είναι να έχουμε παραπάνω από μία επιλογές στη ντουλάπα μας.

Εκτός από το style, η τσάντα παραλίας πρέπει να συγκεντρώνει σαφώς και ορισμένα χαρακτηριστικά: να είναι μεγάλη για να χωράει τα πάντα, ανθεκτική και από ένα υλικό που στεγνώνει γρήγορα δεδομένων των συνθηκών. Ταυτόχρονα, φυσικά, ένα αυθεντικό fashion girl δεν είναι διατεθειμένο να θυσιάσει τίποτα από την κομψότητα του outfit που θα επιλέξει για την παραλία, αφού το πιο πιθανό σε ένα τριήμερο, όπως αυτό που έρχεται, είναι το beach look σου να σε ακολουθήσει και στην έξοδο μετά το μπάνιο.

Οι πιο συνηθισμένες (και πετυχημένες) ποιότητες για μία βολική beach bag είναι η ψάθα, τα υφαντά και τα πετσετέ υφάσματα. Τι μπορείς, όμως, να επιλέξεις, ώστε να αξιοποιήσεις την τσάντα παραλίας και στην πόλη;

beach-bags-(1).jpg

Τα μεγάλα baskets είναι η νέα τάση στις καλοκαιρινές τσάντες.

Βλέποντας τις καλύτερες street style φωτογραφίες των τελευταίων σεζόν θα συνειδητοποιήσεις ότι η ψάθα και τα bohemian look alike υλικά, έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους της πόλης. Οι μεγάλες basket bags αλά Jane Birkin, αλλά και τα μικρότερα καλάθια, όπως η signature πλέον basket bag του οίκου Loewe, έχουν αγαπηθεί από τις fashion insiders. Ο λόγος; Μα, φυσικά γιατί είναι cool, άνετες και φέρνουν τον αέρα της θάλασσας στην πόλη.

beach-bags-(2).jpg

Προσωπικά σου προτείνω να βάλεις στην κορυφή της wish list σου ένα από αυτά τα υπέροχα, τεράστια καλάθια που θα βρεις στην αγορά, με δερμάτινα χερούλια σε έντονο χρώμα. Μία ακόμη ενδιαφέρουσα επιλογή είναι και οι crochet τσάντες, σε στυλ shopper πάντα για να χωράνε τα απαραίτητα. Πάρε την πιο colorful εκδοχή που θα βρεις, σαν γνήσιο retro 60s girl και φόρεσε τη μαζί με μία mini φούστα, το bikini top σου και ένα πουκάμισο σε μία casual έξοδο με τις φίλες σου.

Εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα αγοράς και σου προτείνουμε τα best buys της εβδομάδας.

Editor's choices: