Co-ords sets και με σορτσάκι; Η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει τι να επιλέξεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Co-ords sets και με σορτσάκι; Η Αθηνά Οικονομάκου σου δείχνει τι να επιλέξεις

Τα matching sets είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν (ευτυχώς!).

Από τότε που τα matching sets επανήλθαν στην μόδα, η ζωή κάθε γυναίκας που παρακολουθεί τις τάσεις πήρε νέα τροπή. Και γιατί το λέω αυτό; Εκτός, του ότι επανήλθε μία αβίαστη retro αισθητική, με όλα αυτά τα all over printed sets που ήρθαν στο προσκήνιο και στις συλλογές των πιο αγαπημένων μας brands, αποκτήσαμε παράλληλα και έναν καλό λόγο να κάνουμε τα everyday σύνολα μας πολύ πιο εύκολα, χωρίς να χάνουν κάτι από την δημιουργικότητα τους.

Και αυτό γιατί ένα co-ord set, δηλαδή ένα matching outfit με top και bottom στο ίδιο ακριβώς χρώμα ή τύπωμα, είναι από μόνο του colorful, fun και stylish, χωρίς καμία απολύτως άλλη προσθήκη. Η πιο συνηθισμένη εκδοχή τους είναι πουκάμισο και παντελόνι, αν και πέρυσι είδαμε, φορέσαμε και αγαπήσαμε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και τα κοντά τύπου pyjama sets, με τα ελαφριά κοντομάνικα πουκάμισα και τα φαρδιά σορτσάκια τους.

Τώρα, λοιπόν, που μπήκαμε και πάλι στην καλοκαιρινή σεζόν, ήρθε η στιγμή να δούμε πώς θα εντάξουμε και φέτος στην καθημερινότητα μας τα αγαπημένα μας σετάκια, αφού τα παντελόνια δεν είναι και η πρακτική λύση των ημερών. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει την απάντηση.

Η Αθηνά Οικονομάκου με το πιο πετυχημένο co-ord σύνολο της σεζόν.

Συνεχίζοντας τις εμφανίσεις της, πάντα στο signature bohemian chic style της, η Αθηνά Οικονομάκου στην τελευταία της ανάρτηση στο προσωπικό της Instagram acoount, προτείνει το πιο elevated co-ord set του καλοκαιριού. Αυτό, λοιπόν, περιλαμβάνει ένα κοντό εφαρμοστό σορτσάκι σε tailored γραμμή και ένα cropped top σε στυλ corset, με κουμπιά στο μπροστινό μέρος και vintage fit στο ντεκολτέ.

https://www.instagram.com/p/CejvcDaNDxX

Και τα δύο items έχουν το ίδιο, φυσικά, all over print, σε αποχρώσεις του ροζ, λευκό και πορτοκαλί. Η Αθηνά συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ιδιαίτερα gladiator sandals, σε μεταλλικό χρυσό χρώμα, ασημί κολιέ σε στυλ τσόκερ με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και ένα ζευγάρι retro λευκά γυαλιά ηλίου που φώτισαν ιδανικά το πρόσωπο της.

Επένδυσε στην νέα γραμμή των summer co-ords και δώσε έναν φρέσκο αέρα στα καθημερινά σου σύνολα για την πόλη, αλλά και τις διακοπές σου.