Μήπως το pale pink φόρεμα της Simone Ashley είναι το καλύτερο inspo για το δικό σου wedding look;

Ναταλία Κατσακιώρη
Μήπως το pale pink φόρεμα της Simone Ashley είναι το καλύτερο inspo για το δικό σου wedding look;

Photo by David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Tiffany & Co.

2022 David M. Benett

Αν ψάχνεις έμπνευση για το νυφικό σου, μήπως να ρίξεις μία ματιά στην τελευταία red carpet εμφάνιση της Simone Ashley;

Μήπως ανήκεις και εσύ στις υποψήφιες νύφες της σεζόν; Η αλήθεια είναι πως πολλές προγραμματισμένες τελετές ακυρώθηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια, οπότε φέτος θα δούμε πολλές νυφούλες στην εκκλησία. Αν σχεδιάζεις και εσύ τον γάμο σου και δεν έχεις καταλήξει στο τι θέλεις να φορέσεις και πώς ακριβώς να είναι το νυφικό σου, τότε μπορείς να πάρεις έμπνευση από το red carpet look της Simone Ashley.

Οι περισσότερες γυναίκες, όταν φτάνουν στο σημείο να διοργανώσουν το γάμο τους, συνήθως έχουν κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό τους. Αν ανήκεις, λοιπόν, στην κατηγορία των minimal brides to be, δηλαδή στα κορίτσια που ψάχνουν τη διακριτική κομψότητα στο wedding look τους, τότε αυτό το pale pink φόρεμα θα γίνει το νέο αγαπημένο reference για το νυφικό σου.

Η αλήθεια είναι πως η Simone Ashley, αν και μπήκε σχετικά πρόσφατα στην ζωή μας, μέσα από τους ρόλους της στις επιτυχημένες σειρές του Netflix «Sexual Education» και «Bridgerton», έχει καταφέρει ήδη να γίνει ένα από τα αγαπημένα μας style icons, αφού κάθε της εμφάνιση τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στα press days των σειρών που συμμετέχει περιλαμβάνουν ρούχα κορυφαίων σχεδιαστών.

Wedding look in pink!

H Simone εμφανίστηκε στην έκθεση Tiffany & Co.’s Vision & Virtuosity με ένα υπέροχο σύνολο του βρετανικού brand «16Arlington» σε pale pink, δηλαδή στην πιο απαλή απόχρωση του ροζ, που θυμίζει κουφέτο και ταιριάζει μοναδικά στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Πρόκειται για ένα minimal maxi φόρεμα σε ίσια γραμμή με διακριτικά spaghetti straps που δένουν χιαστί μπροστά στο στήθος. Τόσο απλά, τόσο κομψά και τόσο εύκολα, τόνισε τα δυνατά της σημεία χωρίς καμία περιττή λεπτομέρεια.

Φυσικά, τα πολυτελή Tiffany & Co κοσμήματα της και οι Aquazzura ψηλοτάκουνες διάφανες γόβες της, με τον glittery φιόγκο, έκαναν την διαφορά και έδωσαν το απαραίτητο glam στο όλο look. Αυτό που απογείωσε όμως τον αέρα της απόλυτης diva ήταν η εσάρπα της σε matching χρώμα, κατασκευασμένη από φτερά, η οποία και έντυσε μοναδικά το outfit.

Μπορεί εκείνη να το φόρεσε σε ένα κόκκινο χαλί, εσύ μπορείς όμως να πάρεις έμπνευση από την συγκεκριμένη εμφάνιση και να επιλέξεις ένα minimal θηλυκό φόρεμα για την ημέρα του γάμου σου, που μπορείς να συμπληρώσεις με μοναδικές λεπτομέρειες και αξεσουάρ, όπως μία εσάρπα, ένα πέπλο ή εντυπωσιακά κοσμήματα.