Η Μαριέττα Χρουσαλά μάς δείχνει τις φετινές τάσεις στα μαγιό με τέσσερις εμφανίσεις της

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαριέττα Χρουσαλά μάς δείχνει τις φετινές τάσεις στα μαγιό με τέσσερις εμφανίσεις της

Bikini και ολόσωμα, τα μαγιό της σεζόν είναι πιο fashionable από ποτέ. Τι επέλεξε φέτος η Μαριέττα Χρουσαλά;

Προσωπικά νομίζω ότι η επιλογή ενός νέου μαγιό κάθε χρόνο( γιατί κακά τα ψέμματα, κάθε νέα καλοκαιρινή σεζόν θα προσθέσεις κάτι στη συλλογή σου), είναι από τις πιο δύσκολες διαδικασίες. Οι τάσεις και τα διαθέσιμα σχέδια είναι κυριολεκτικά άπειρα, όπως και τα χρώματα, τα μοτίβα, τα patterns και τα prints. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι σε μία χώρα όπως η Ελλάδα που το καλοκαίρι και οι βουτιές διαρκούν σχεδόν έξι μήνες, οι εναλλαγές και στο beach look είναι απαραίτητες.

Αφού βρεις το σωστό fit, περνάς συνήθως στο γενικότερο στυλ που θέλεις να υιοθετήσεις, κάνοντας την αρχική διάκριση σε bikini ή ολόσωμο. Φέτος και τα δύο σχέδια έχουν την τιμητική τους με κυριότερο χαρακτηριστικό τους τη θηλυκότητα και το sexiness. Cut outs, λεπτά straps και κορδόνια, μικροσκοπικά bikinis και ιδιαίτερα υφάσματα κάνουν τις μέρες μας στη θάλασσα ακόμη πιο διασκεδαστικές.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ξεκινήσει από νωρίς τα μπάνια της, όπως μπορούμε να δούμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, και μας κάνει τις πιο ενημερωμένες προτάσεις σε μαγιό.

Οι 4 summer επιλογές της Μαριέττας Χρουσαλά.

Πρώτη επιλογή της Μαριέττας είναι ένα χακί bikini με λεπτά straps και κεντητές λεπτομέρειες σε έντονο πορτοκαλί στο στήθος. Ένα μαγιό σε basic απόχρωση, με αποκαλυπτικό κόψιμο που ταίριαξε ιδανικά με το beige καπέλο της και θα έλεγα ότι είναι κατάλληλο κυρίως για πισίνα. Η δεύτερη εμφάνιση της έγινε με ένα μαύρο cut out ολόσωμο μαγιό σε απόλυτα sexy διάθεση.

https://www.instagram.com/p/Ce0aUbeAOZO

Στην τρίτη λήψη της επέστρεψε στα bikinis και πιο συγκεκριμένα σε ένα low rise μαγιό με tropical print σε μπλε αποχρώσεις. Τα τυπώματα με φοίνικες και άλλα exotic μοτίβα είναι ότι πιο fun για το καλοκαιρινό μας στυλ. Τέλος, σε αντίστοιχο fit η Μαριέττα φόρεσε και ένα πιο ιδιαίτερο bikini, σε κόκκινο και λευκό χρώμα, με snake print. Είναι ένα αρκετά ιδιαίτερο μοτίβο που μπορείς ωστόσο να γίνει πολύ ενδιαφέρον αν το συνδυάσεις με απλά, minimal αξεσουάρ σε basic αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/Ce5xEfetOz1